26 Haziran 2012 Salı

John frieda go blonder


En sevdiğim saç ürünleri markası John frieda'nın saç rengini çok hafifçe açan bir ürünü yani go blonder.

Bu şampuan ilk çıktığında her sarışın dahada sarışın olmak ister.Bu yüzden bu ürünle saç rengini ton ton açacak ve saçlara güneş ışıltısı katacak bir ürün çıkarttık demişti firma yetkilileri.Bende röfleli saçlarımın röfleden yanmasından zaten rahatsızım biliyorsunuz.JF ürünleri iyi çıkar bir deneyeyim dedim.Şampuandan röfle etkisi beklemedim tabiiki,hafifçe rengini kıracağını düşünmüştüm ki öylede oldu.
Ama uzun süreli kullanımda dahada açabilir diye düşünüyorum.Birde hakikaten güneş ışıltısı katıyor saçlara,güzel br parlama veriyor.Tek dezavantajı yıkamadan sonra saçlar biri kuru ve birbirine dolaşmış oluyor ama krem yada maske uygulayarak bu sorunu çözüyorum.JF'nin her ürünü gibi bunuda tereddütsüz tavsiye ederim.


14 Haziran 2012 Perşembe

John frieda frizz ease -ısıya karşı koruyucu serum



Jf'nin tüm ürünlerinden çook memnun olduğumu biliyorsunuz.Neredeyse tüm serumlarını,maskelerini vs denemişimdir.Her birini beğenerek kullanıyorum.
Bu seferki serum saçı ısıya karşı koruyor.Hem uv ışınlarından(biliyorsunuz güneş saçlarıda yıpratıyor)hemde saç düzleştirici,maşa gibi saça şekil veren aletlerin ısısından.

Serum olduğu için koyu kıvamlı bir ürün.Saçım nemliyken bir pompalı şişesine bir kez basıp elimdeki serumu tüm saçıma yedirip tarıyorum sonra kurutuyorum.Aslında ürün kuru saçada ugulanıyormuş ama biraz yağlı bir görüntü oluşturabilir diye ben sadece nemli saça uyguluyorum.

Saç uçlarındaki kırık görüntüleri ortadan kaldırıp,daha sağlıklı ve parlak bir görüntü veriyor.