28 Haziran 2016 Salı

Bitenler



Herkese merhaba,bugün blog'da bu ay biten ürünler var.Biten ürünlerden ilki olan
Institut esthederm hyaluronic:Son zamanlarda bittikçe aldığım ürünler arasına girdi,çünkü cildine inanılmaz iyi geliyor. Hyaluronic asid cildi dolgunlaştırıp,yağlandırmadan yoğun nem veren ve ince kırışıklıklara gözle görülür derecede etki eden bir madde.Esas olarak cildimiz bu maddeyi zaten üretip salgılıyor ama yaşla birlikte bu salgılanma azalınca ciltte kırışıklıklar,kuruluk,matlık gibi sorunlar ortaya çıkmaya başlıyor. Institut esthederm'in saf hyaluronic asid'ini çok beğeniyorum çünkü düzenli kullanmaya başladığımdan beri harika sonuç alıyorum.

Rexona roll on:Hem yaz hem kış aylarında duzebli olarak hem roll on hemde deodorant kullaniyorum.Rexonanın iz bırakmayan ve ter kokusunu engelleme konusunda yüksek performans gösteren bu roll on'unu da cok seviyorum. Bu üründe bittikçe yenisini aldığım parçalardan.

Hask macademia oil:Hask'ın urunkerini cok seviyorum,saçlarıma gercekten çok iyi geliyor. Hem şampuanları hemde yağları içerik konusunda pek masum olmasalarda saçlarımı yumuşacık yapıp,kolay taranır hale getiriyorlar.Yağından çok memnunum çünkü serum yada yağ kulkanmadığımda saçlarım elektriklenip kabarıyor aynı  zamanda mat ve cansız bir görünümde söz konusu. Yağı kullandığım zamanlarda ise elektriklenme sıfır,verdiği parlaklık ve yumuşaklığı da çok begeniyorum Keşke büyük boylarıda olsa.


Yves rocher kayısılı peeling:Sanırım bu peeling'i gormeyen duymayan yoktur.Yves rocher'ın meşhur kayısılı peeling'i ortalama bir performans sunan ürünlerden. Hafif derecede yaptığı peeling etkisi gün aşırı peeling e ihtiyaç duyanlar icin cikdi yıpratmadan ölü hücrelerden arındırmak için yeterli olabilir.

Mustela yeni doğan şampuanı:Oğlum için alıp ona ortak çıktığım ürünlerden:)) yeni doğan cildinin narin yapısına uygun üretildiği için hassas ciltlerinde rahatlıkla kullanabileceği bir şampuan.Hem şampuan hemde duş jeli olarak kullanıyorum.Banyodan sonra kaşıntı ve kızarıklık gini sorunlar yaşayanların seveceğini düşünüyorum.Bu aradaharika bir kokusu var bu yüzden annem bu şampuandan banada al dedi:))

Rexona deodorant:Yukarıda bahsettiğim gibi rexona ürünlerinin ter kokusuna karşı yuksek lerforman sunmasını begeniyorum bu yüzden dedodorantlarınıda bittikçe yeniliyorum.

25 Haziran 2016 Cumartesi

PCO Plasenta maskesi nedir,nasıl kullanılır




                                            

Kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen PCO markası kalitesi, içeriği ile tüketicilerinin beklentisini her zaman ön planda tutmaktadır.  Cildi rahatlatan, derinden temizleyen ürünleri sayesinde geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmaktadır.   Ciltte meydana gelen deformasyonlara karşı çok yönlü etki sunar.
PCO Anti Wrinkle Eye Mask Göz Maskesi 
Göz kapakları ve etrafında oluşan çizgilere yönelik olarak geliştirilmiştir. Güçlü içeriği sayesinde hasar gören bölgenin yeniden yapılandırılmasını sağlar. PCO Maske çeşitleri içinde sıkça tercih edilenlerdendir. PCO Anti Wrinkle Eye Mask Göz Maskesi:
  • Cilt tarafından kolay emilen içeriği sayesinde maksimum nemlendirme ve dış etkenlerden koruma sağlar.
  • Alt- üst göz kapağı ve kenarlarda oluşan kırışıklığı giderir.
  • Pürüzsüz görünüm sağlar.
  • Kırışık ve kuru yapıdaki göz kapaklarına uygulanır.


Ürünün kullanımı: Cilt önce temizlenir. Maskeyi cilde uygulamadan önce göz çevresine parmak uçlarınızla hafif masaj yapmak kan dolaşımını hızlandırdığından daha olumlu etki almanıza yardımcı olur. Diğer aşamada gözler kapalı olarak yüz yukarıya bakar şekilde maske göz üstüne ve kenarına yayılır. Oluşan hava kabarcıkları bastırılır. Ürün kuru ve normal ciltlerde15 dakika, yağlı ciltlerde de en az 20 dakika bekletilmelidir. Maske çıkarıldıktan sonra cildin 6 saat boyunca yıkanmaması tavsiye edilir. Bu sayede ürün etkisini hücresel düzeyde gösterecektir.
PCO Anti Wrinkle Eye Mask Göz Maskesi ürününde dikkat edilmesi gereken nokta, gelişigüzel kullanılmaması gerektiğidir. Açık cilt yaralarında, 2 ve 3. derece yanık olan ciltlerde, viral ve bakteriyel cilt enfeksiyonlarında, ve bazı kalıtsal cilt hastalıklarında kullanılmamalıdır.
PCO Sheep Placenta Whitening Mask Koyun Plesanta Maskesi  
Ürün PCO Maske çeşitleri içinde en popüler olan üründür denebilir. Ciltte güçlü bir etki yaratır ve çok yönlü bir etki sağlar.
  • Gözenekleri temizler, açar ve daraltır.   
  • İçeriğindeki özler ideal bakım sağlar.  Aloe Vera, Koyun plecentası, Kollagen, Hyaluronik Asit, Vitamin E, Vitamin C, Kojik Asit, cildinizin taptaze kalmasına ve tazeliğini uzun süre korumaya yardımcı olur.
  • Akne-sivilce oluşumunu önlemeye yardımcıdır. Derinlemesine etkisi ile bunu sağlar.
  • Hassas, alerjiye meyilli olan ciltleri yatıştırır, kızarıklıkları azaltır ve uzun süreli koruma sağlar. 
  • Cildi hücresel düzeyde yapılandırır ve güçlendirir. 
PCO Koyun Plesanta Maskesi Kullanımı:
  • Cilt temizlenir.
  • Soğuk su ya da buz ile hafifçe nemlendirilir.
  • PCO Koyun Plesanta Maskesi cilde yerleştirilir.
  • Kuru ve normal ciltler 15 dakika;  yağlı ciltler 20 dakika bekletir. İşlemden sonra 6 saat cildin yıkanmaması önerilir. 
  • İlk defa kullanım için 5 hafta kullanım devam etmelidir. Devam eden haftalarda haftada 1 ya da iki kez kullanılması önerilir.
Neden Pco Maske
PCO Maske, cildin temelde ihtiyacı olan tüm ihtiyaçların bilincinde olarak sağlıklı kozmetikler geliştirir. Güçlü bir cilt bakımı için maskenin önemini bilerek sunum yapan marka beklenen etkiyi gösterir.

Pco maske ürünleri ve diğer tüm cilt bakım markalarına narecza.com adresinden inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.

20 Haziran 2016 Pazartesi

Himalaya Herbals yüz temizleme köpüğü



Merhaba! Bugün uzun zamandır denemek istediğim Himalaya markasının yüz temizleme köpüğü bizlerle olacak.
Himalaya markasının içeriklerinde Paraben,SLS/SLES,Fitalat içermemesi ve kullananları olumlu yorumları sebebiyle merak ediyordum.

Kullandığım Bioderma temizleme jeli bitince,Himalaya'yi denemeye başladım.

Ürün çok yumuşak yapılı,köpük olduğu için jel ürünlerdeki gibi ekstradan köpürtmek için uğraşmaya gerek bırakmıyor.Neem özü sayesinde sivilce oluşumunu engelleyip,varsa olan sivilcelerin tedavisini yapıyor.Bu arada Neem özü nedir diyenler için;

Neem bir ağaç'tır ve bu ağaç Hindistan'da köy eczanesi olarak bilinir.O kadar faydalı bir ağaçki bu ağacın yağı ve özü cilt problemlerini,mide ve bağırsak sorunlarını,insan sağlığıyla ilgili aklınıza gelebilecek birçok sorunu tedavi ediyor.

Ürüne dönecek olursak,cildi temizleme ve yağdan arındırma açısından performansı çok güzel.Temizleme işleminden sonra ciltte kuruluk yapmaması ise en sevdiğim yönlerinden biri oldu.

Makyaj temizliğinde önce misel su ardından temizleme jeli yada köpüğü kullanmayı tercih ediyorum ama misel su kullanmadan makyajlı cildimi yıkadığımda da temizlemesinin çok iyi olduğunu gördüm.

Ürünü Gratis'ten yaklaşık 15 tl civarına aldım.Açıkçası hem içeriği hem temizleme performansı güzel olan ve üstelik bu kadar da uygun fiyatlı bir ürün olduğu için tekrar alırım dediğim ürünler kategorisine girdi.



16 Haziran 2016 Perşembe

Sleek matte me-birthday suit


Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye hızlı bir giriş yapan Sleek Gratis raflarında yerini aldı!
Gratis'in Sleek'i getireceği duyurusu instagramda yayılmaya başlayınca markayı merak edip denemek isteyenler de alışveriş listelerini daha sleek gelmeden hazırladı. 

Markanın Türkiye'ye geleceğini duyunca  YouTube ve instagramda sıklıkla paylaşılan mat rujlarını alışveriş listeme ekledim.

Genel olarak olumli yorumlarla bahsedilen bu rujlardan Birthday suit denemek istediğim ilk renkti. 



Birthday suit kahve-şeftali karışımı bir renk.Nude makyajlarla çok uyumlu olacağını düşünüyorum. İçinde cok hafif bir pembelikte var.

Sleek'in matte me serisinde çok güzel başka renklerde vardı ama once Birthday suit'i deneyip beğenirsem diğerlerinide alırım dedim ve iyiki öyle yaptım.
Once olumlu yönlerinden başlayalım. 

-Kalıcılığı diğer mat rujlara oranla çok daha yüksek 
_Ambalaj ve fırça tasarımı çok güzel. 

-Serinin renk skalası bir harika,hepside beni al diye bağırıyorlar. 




Olumsuz yönlerine gelirsek

-Dudaklarımı inanılmaz kuruttu,hatta sildikten sonra birkaç gün o kuruluk geçmedi.

-Temizlenmesi bana biraz zahmetli geldi
,öyle diğer rujlar gibi sildiğim anda çıkan cinsten değil. Pul pul soyularak ve leke bırakarak siliniyor.O lekeler çıksın derken dudaklar biraz daha yıpranıp kuruyor.

-Kuruma hızı biraz yavas geldi bana,sürdükten sonra bir süre kurulmasını beklemek ve bu sürede dudakları birbirine asla değdirmemek gerekiyor.

-Tek fırça darbesiyle sür ve çık kolaylığını sağlayan bir ürün değil. Fırça izi kalıyor ve ikinci bir kat daha sürmek mutlaka gerekiyor yoksa opak olmuyor.





Açıkçası beklediğim ve merak ettiğime çokta değecek bir ürün olmadığını gördüm. Alsamsa olur almasamda kategorisinde bit ruj oldu.İyiki diğer renklerinin cazibesine kapılıp birkaç renk daha almamışım. 

Henüz denemediyseniz ama merak ediyorsaniz bence Gratis indirimini bekleyip indirimli fiyat üzerinden alın  derim.

14 Haziran 2016 Salı

Kiko long lasting stick eye shadow




Kiko'nun birçok ürününü çok beğenip,kullanıyorum ama Long lasting stick eye shadow'lar benim için Kiko'nun favori ürünleri arasında.
Krem farları,color tatoo'ları sevenler eminim Kiko'nun bu kalem formundaki kremsi farlarına bayılacaktır.

Kalem şeklinde olması kullanım açısından kolaylık sağlarken,farı uygulamada bulaştırmama ve dağıtmama açısından da çok pratik oluyor.Bu yüzden krem farları aslında tüm markalar kalem şeklinde piyasaya sürse ne güzel olurdu diye düşünüyorum.







Aynı serinin altın yansımaları olan bakır renkli kalemide var ve çok beğeniyorum.Bu sefer 37 nolu nefis bir bordo tonuyla aynı kalem farı inceleyeceğiz.İçinde minicik pırıltıları olan bu güzel renk kremsi ve yumuşak yapısıyla çok rahat sürülüyor.Gün içinde oldukça kalıcı bir yapısı var.Eğer çok sıcak ve terlenen bir gün değilse neredeyse tüm gün göz kapağımda olduğu gibi duruyor.

Daha sıcak günlerde ise bu kalıcılık süresi terlemeyle doğru orantılı olarak bir miktar azalıyor ama kalıcılığı yine de hiçte fena  değil.

Yine çok sıcak olmayan günlerde akma yapmaması ise en sevdiğim özelliklerinden biri.Ancak gözkapağınız yağlıysa ve sıcak bir günde sürdüyseniz gün içinde hafifçe akma yapabilir.Benim göz kapaklarım yağlı değil ve neredeyse tüm gün hiç akmadan, bulaşmadan sürdüğüm gibi kalıyor,bu sebeplede bu serideki kalemleri çok sevdim.





Kalemin kalıcılığı,gün içinde akmaması ve benim çok sevdiğim rengiyle son günlerde en sevdiğim farlardan biri oldu.Bu serideki diğer renkleride almayı düşünüyorum.Açıkçası maybelline krem farları çok severdim ama kalıcılığını kıyaslayınca Kiko açık ara önde gidiyor.Birde kalem formunda olduğundan dolayı rahat sürülüyor,kavanoza parmak daldırma gibi bir durum olmayınca çok pratik.Siz bu seriyi denedinizmi?




9 Haziran 2016 Perşembe

chanel stick krem allık




Stick krem allıkları çok seviyorum,hem uygulamada çok kolay oluyorlar hemde çok doğal duruyorlar.Chanel'in 20 nolu stick krem allığı bugün bizlerle olacak.

Öncelikle bu allığı bu kadar çok sevmemin ilk nedeni rengini çok beğenmem,ilk görüşte aşk yaşadığım bu güzel bronz renk özellikle yaz aylarında hafif bronzlaşınca harika duran bir tonda.


Esmerlerde ve buğdaylarda ise daha naturel duran bu renk benim gibi beyaz tenliler için bronzlaşmadan biraz koyu dursada hafif yanmış tende nefis görünüyor.






Yapısı yumuşacık ve bu sebeple çok kolay sürülüyor.Ben allığı yanaklarıma hafifçe değdirip sonrasında duo fibre uçlu fırçayla dağıtıyorum.

Duo fibre fırçayla kullanınca çok daha güzel dağılıp homojen bir görüntü yakalanıyor.Makyaj süngeri kullanarak uyguladığımda güzel dağılmadı ve yer yer daha koyu kaldı bu yüzden fırça kullanmak daha iyi sonuç almamı sağlıyor.

Kalıcılığı çok iyi olan bu allığı sabah sürüyorum ve  akşama kadar cildimden milim oynamıyor.Bu tarz krem cilt ürünlerini genelde fondöten üzerine uyguluyorum.Pudra üzerinde maalesef yer yer koyu kalıp dağılmıyor,fondöten yada bb-cc krem tarzı ürünlerle harika sonuç alınıyor.




Krem allıklarda en çok mufe'yi beğenirdim ama Chanel'i denedikten sonra mufe ikinci sıraya indi.Hem kalıcılığı hem doğal duruşuyla Chanel stick krem allık tam not alıyor.Son günlerde severek kulandığım bu krem allık,makyaj çantamın vazgeçilmezlerinden biri oldu.

1 Haziran 2016 Çarşamba

Batiste kuru şampuan-tropical



Batiste İngiltere'nin 1 numaralı kuru şampuanı! ilk yıllarda sadece Sephora'larda satılsada şuan Watsons raflarında da yerini almış durumunda.Sadece bir dakikada yağdan arınmış,daha hacimli saçlar vaadeden Batiste bu vaadini sonuna kadar yerine getiriyor.

Şimdiye kadar kuru şampuan markalarından birçoğunu denedim ama en sevdiğim Batiste oldu.Bu kuru şampuan nedir nedir kullanılır diye merak edenler için ;

-Sabah yıkanıp akşama saçları yağlananlar
-İş veya okul yoğunluğu sebebiyle duşa vakit bulunamadığı günler
-saç dipleri çabuk yağlananlar

sadece bir dakika içinde daha temiz,yağdan arınmışve hacimli saçlara sahip oluyor.

Bunun için kuru şampuanı saç diplerinden 30cm uzakta tutarak saç diplerine püskürtmek ve kalan beyazlığı hafif masaj yaparak gidermek yeterli.Sanki duştan yeni çıkmış gibi tertemiz ve yağsız saçlara sahip oluyorsunuz.Benim denediğim diğer kuru şampuanlar oldukça fazla beyazlık bırakıyordu, batiste'nin bıraktığı beyazlık diğer markalara göre nispeten daha az.Verdiği hacim ise diğer markalardan daha fazla.



Kuru şampuanı püskürttükten sonra oluşan beyazlığı parmak uçlarımla hafifçe masaj yaparak gideriyorum bu açıdan sorun olmuyor.Bendeki tropical Batiste müthiş güzel kokuyor.Diğer çeşitleri ise;

-XXL volume
-fresh
-wild
-original

Acelem olduğunda yada saçlarım temiz olduğu halde hafif yağlanma hissettiğimde Batiste hayat kurtarıcı oluyor.Performansı çok iyi olan Batiste'yi denedinizmi?