27 Mart 2017 Pazartesi

LR makyaj ve kozmetik ürünleri





Herkese merhaba,bu aralar sık sık LR markasını duyuyorsunuzdur.Bende çok sık olumlu yorumlarını duymama rağmen henüz Lr ile tanışmamış,ürünlerini denememiştim.LR markasına dair şuana kadar hep olumlu yorumlar gördüm.Markanın ürünleri Dermatest onaylı vede sağlık Bakanlığı izinli.

Geçtimiz günlerde Özlem Cacım hanım denemem için bana LR ürünlerinden oluşan bir paket gönderdi.Pakette yüz temizleme köpüğü,bb krem,pudra ve krem testeri vardı.

Ürünleri hemen denemeye başladım,sizler için yorumladım.





Paketteki ürünler içinde en merak ettiğim bb krem'di.Şu sıralar cildim bb ve cc kremlerle çok iyi anlaşıyor.LR Colours bb krem ciltle çok güzel bütünleşiyor.Çok doğal bir duruşu,homojen bir görünümü var.Kapatıcılığı orta seviyede.

Çok sorunlu,sivilceli ciltler için kapatma seviyesi yetersiz kalacağından altına kapatıcı uygulamakta fayda var.Ancak ufak tefek sorunları olan ciltlerde süper sonuç veriyor.Yüzü temizleyip yıkadıktan sonra bile yumuşacık bir his bırakması ise şahane.

fiyatı 28.39 tl




LR Racine yüz temizleme köpüğü ise yumuşacık yapısıyla cildi temizleyip,kirlerden arındırıyor.Makyajıda güzel temizliyor ama ben öncesinde alışkanlık gereği misel su ile makyajımı temizleyip ardından yıkıyorum.

Cildimde hassasiyet olmasına rağmen kaşıntı,kızarıklık yapmadı.Bu yüzden hassas ciltlerin de kullanımına uygun bir köpük.

fiyatı 13.00tl




LR  Colours pudranın ise kapatıcılığı oldukça yoğun.Ciltteki kızarıklık,sivilce tarzı lekeleri çok güzel kapatıp gizliyor.Yarı mat yapıdaki bu pudranın kadifemsi bir bitişi var.

Yağlı ve normal ciltlerde çok güzel sonuç vereceğini düşünüyorum.Kuru ciltlerde ise biraz sıkıntı olabilir.Mat yada mata yakın yapıdaki ürünlerde kuru cilt her zaman problem çıkarıyor maalesef.

Fiyatı 26.60 tl



 LR ürünleri sandığımdan daha güzelmiş.Sizde LR ürünlerini denemek ve satın almak isterseniz Özlem hanıma 

instagram:lr_kadincakararinca

Facebooktan tıktık

İletişim için Özlem Cacım :0505 4882879

blogu:ozlemcacim








16 Mart 2017 Perşembe

Watsons macademia



Herkese merhaba! 

Bugün ne zamandır denemek istediğim Watsons saç maskesini deneyip sizler için yorumladım.  Birçok farklı çeşidi olmasına rağmen ben Macadamia özlü olanı seçtim.Saçlarım bu aralar oldukça kuru,macadamia yağı ise benim saçlarımı çok güzel yumuşatıyor.Bu arada macademia yağının saçıma ne kadar iyi geldiğini Hask'ın serumu sayesinde öğrendim ;) 

Bu maske kuru ve hasarlı-yıpranmış saçlar için öneriliyor.Şu sıralar ihtiyacım olanda biraz bakım ve onarım olduğu için denemenin tam sırası dedim.





Koocaman bir kavanozda tam 500 ml'lik ambalajında evladiyelik bir maske.Sizden sonra gelecek nesillere bile bırakabilirsiniz, o derece fazla yani.Kavanozun kapağını ilk açtığım andan itibaren nefis,mis gibi bir kokusu var.Bu koku saçlarıma maskeyi yapıp kuruttuktan sonrada ertesi gün bile burnuma hafif hafif geldi.

Saçları yıkadıktan sonra tüm saça sürüp 5-10 dk arası bekletmek gerekiyor.Sonrasında duruluyorsunuz.

Sevdim

-Saçlarımı gerçekten de yumuşacık yaptı.Hatta şu sıralar saç kremi veya maske olmadan düğüm düğüm olmaya başlaya saçlarımı bile yumuşacık yapıp tararken hiç zorluk çıkmamasına sebep olduki bunu çok sevdim.Zira sırf saçımı tarayıp ,uzadığı için düğümlenen uçları açmak adına yaklaşık bir 15 dk harcıyordumki bu süreyi 3 dk 'ya indirdi.

-Bu aralar saçlarım çok kurudu ve yıprandı.Bu yıpranmadan kaynaklanan kuruluk ve dolayısıyla oluşan kötü görüntüyü en aza indirgedi.Saçlar yumuşayınca otomatikman fönsüzken bile daha hoş görünüyorlar.

-Fiyatı çok uygun.500 ml'lik ambalaj yaklaşık 15 tl gibi bir fiyata satılıyor.Muadillerinin daha az gramajla 45 tl civarı olduğu düşünülürse baya uyguna geliyor.




                                                                            Sevmedim


-Her ne kadar saçlarımı yumuşatıp,iyi gelsede durulayıp kuruladıktan sonra ağırlaşma yaptı.Saçları ağırlaştıran ürünleri pek sevmiyorum.

-Saçlarımı çok iyi durulamama rağmen sanki hala saçımda biraz kalmış gibi hafif bir tutukluk hissettim.


Genel olarak hiçte fena olmayan bir maske ama şu saçları ağırlaştırma konusu benim için biraz sıkıntılı.Zaten ince telli saçlarım var birde ağırlaşıp birbirine yapışınca hiç olmuyor.Yine alırmısın derseniz pek sanmıyorum .