ANNE/BEBEK

12 Haziran 2017 Pazartesi

H&M bronzing powder





Herkese merhaba! İstanbul'da yaz bir görünüp bir kaybolsada teknik olarak yaz aylarına girdik :) 

Bronzerlar yaz kış kullanılsada yazın daha çok tercih ediliyor.Kuşkuşuz hafif bronzlaşmış bir ciltte daha doğal görünüp,ciltle bütünlük sağlıyor.Ben beyaz tenli olduğum için kışın bronzerları sıklıkla kontür amaçlı kullanıp,yazın allık gibi değerlendiriyorum.


H&M 'nin genelde çocuk giyim bölümünü oğlum için oldukça sık ziyaret ediyorum.Giyim bölümünde kendim için genelde t-shirt bakıyorum.Her seferinde kozmetik bölümünü biraz karıştırıp beğendiğim şeyleri alsammı almasammı kararsızlığı yaşıyordum.Açıkçası fiyatları çok uygun olduğu için kalitelerinin çok iyi olmayacağı yanılgısındaydım.Yanılgı diyorum çünkü aslında pahalı olan kaliteli olandır önyargısı'nın tamamen safsata'dan ibaret olduğunu ispatlayan çok markayla tanıştım.Yine de bu önyargıdan demekki kurtulamamışım...

Neyseki bu bronzer'ın tester'ını hızlıca deneyip pigmentasyon'unun beni oldukça şaşırttığını görüp sepete attım ve H&M kozmetikleriyle de böylece tanışmış oldum.Daha önce H&m 'den sadece oje almıştım,makyaj malzemesi olarak denediğim ilk ürünü oldu.





Bu mini palet diyebileceğim bronz pudra üç farklı tondan oluşuyor.En açık olan aydınlatıcı,en koyu olan ise kontür rengi,orta açıklıktaki ise allık.Gerçi bu renkleri karıştırdığınızda kendi cildinize uyan bir bronz pudra veya allık gibi de kullanabilirsiniz ama renklerin temel amaçları bu şekilde belirtilmiş.

Aydınlatıcı rengi çok hafif altın tonlu mini pırıltılar içeriyor.Ciltte hafif gold yansımalardan hoşlananlar için tam dozunda bir parlaklık veriyor.

Allık rengi ise son derece doğal orta tonda bir bronz renk.

Kontür rengi ise fotoğrafta da görüldüğü gibi en koyu ton ve kontür sırasında güzel duruyor.






Her bir rengin pigmentasyonu şahane! renkler fırçaya alınan ufacık bir miktarla bile ambalajındaki tonu birebir veriyor.Kalıcılık ise orta üzeri seviyelerde.Cildiniz çok yağlı değilse sabah sürüp öğleden sonrasına kadar hiç uçmadan sabit şekilde durduğunu görmeniz sürpriz olmaz.

Son derece kullanışlı bir palet,tam çantaya at çık kolaylığı sağlıyor.Fiyatının 15 tl olması ise bu kadar güzel ve iyi sonuç veren bir ürün için bence tam ters orantılı.Yani doğruyu söylemek gerekirse bunun iki katı ücret ödeyip şu üründen alınan performansın yarısını bile veremeyen ürünler olduğu düşünülürse bu fiyata bu kalite beni şaşırttı doğrusu.

Bu yüzden H&M 'nin kozmetik bölümüne şimdiye kadar gereken ilgiyi göstermemişim diye düşünüyorum.Siz H&M'nin kozmetik ürünleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz?



10 yorum:

  1. Canım ben de h&m nin sadece çocuk reyonu ziyaret ediyorum. Kozmetikler her daim ilgi alanım da ancak şimdiye kadar sünger,vücut simi ve oje dışında alışveriş yapmadım.Önerini dikkate alıp önyargımı yıkmaya çalışacağım ben de. Güle güle kullan :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende oyleydim filiz'cim ama denedikten sonra cok begendim.Muadili urunlere oranlar performansı yuksek fiyati ise düşük bu yuzden cok cazip;)

      Sil
  2. çok güzel görünüyor ama bakıp bakıp almıyorum güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. H&M nin kozmetik ürünleri performansları sanıldığının aksine iyiymiş bunu ünlü vlogger Sebi Bebi de kanıtlamıştı bir videosunda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izlememistim,meraknettim simdi ilk firsatta bakacagim:)

      Sil
  4. Bu yaz bir kac urununu mutlaka alacagim sevgiler:))

    YanıtlaSil
  5. Bu ürünü çok beğendim canım. 3ü birarada olması harika.

    YanıtlaSil
  6. Sanırım ben de edineceğim bir tane, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Bu urunu internet uzerinden satın alabiliyormuyuz

    YanıtlaSil