ANNE/BEBEK

12 Ocak 2018 Cuma

Yatak örtüsü seçerken








Yoğun bir günün sonunda eve gelince hissedilen o rahatlatıcı his vardır ya hani, hiçbirşeye değişilmez. Tatil için en güzel yere bile gidilse bir süre sonra insan evini arıyor. Evin verdiği rahatlık, huzur başka yerlerde kolay bulunmuyor.

Günleri, haftaları hatta yıllarımızı geçirdiğimiz evlerimiz için eşya seçiminden dekorasyona büyük emek harcıyoruz. Genelde dekorasyon için en çok salon ve oturma odalarına ağırlık veriliyor. Bana sorarsanız salon kadar yatak odasının dekorasyonu da çok önemli. Aslına bakarsanız günün büyük kısmı uyurken bile olsa yatak odasında geçiyor. Daha odaya girer girmez rahatlatıcı bir atmosferi olan, uykuya hazırlayan odalar favorim.

Yatak odasında mobilyadan sonra odanın dekorasyonuna katkısı olan en önemli etken'de ev tekstili ürünleri bence.

Söz konusu yataksa dekorasyon'da baş rolü yatak örtüsü oynar tabii. Bende bu aralar yatak örtüsü bakıyorum. Evlenirken aldığım biri süslü, bol taşlı bir yatak örtüsüyle bir tane de daha sade, günlük bir model almıştım. Üzerinden onca zaman geçti, evi değiştirdik hatta yatağın mobilyasını da değiştirdik. Haliyle eski örtüler ,yeni oda ve yatakla o kadar uyumsuz oldu ki hiç kullanmasam daha iyi diye düşünüp hurca koydum ve bazaya kaldırdım. Şimdide yatak üzerinde yine dekorasyon'a uymayan nevresim takımlarıyla hem uyumsuz oldu hemde örtüsüz boş kaldı.

Yeni yatak örtüsü bakarken güzel ve kaliteli olsun ama fiyatıda çok uçuk olmasın diye iyice araştırdım. Sonuç olarak Yatsan'ın yatak örtüleri aklıma yattı.








Üstteki model hem hem renk hemde desen olarak çok hoşuma gitti. Toprak tonlarının sade ve dinlendirici havası favorim. Fiyatı 620 tl'den  435tl'ye düşmüş,260*260 ölçülü model için.







Buda diğer beğendiğim model, deseni çok tatlı. Hatta o kadar beğendimki bu modelin iki farklı rengide çok hoşuma gitti. Sevilen modeller arttıkça karar vermek zorlaşıyor haliyle. Bu modelin 260*260 ölçüsü için fiyat 525tl'den 370tl'ye düşmüş.







Aynı modelin aklımda kalan diğer modeli de üstte. Daha güzel başka yatak örtüleri de var ama bizim odaya en uygun bulduklarım bunlar. Açıkçası fiyatlarda şuan bu kadar iyi ve indirimliyken kaçırmıyım diyorum siz ne dersiniz? :)





1 yorum: