24 Kasım 2016 Perşembe

La roche posay HYDREANE legere nemlendirici


Hassas cilde sahip olanlar bilirler,kışın havanın soğumasıyla birlikte cilt kuruyup kızarmaya hassasiyet belirtileri yoğun şekilde görülmeye başlanır.Benim cildimde hassas olduğu için soğuyan havayla beraber yine bölgesel olarak kuruma ve pullanma başladı.Bu sebeple bahar-yaz aylarında kullandığım nemlendiricim artık cildimde olumlu etki oluşturmayıp yetersiz kaldı.
Bende bu yüzden nemlendiricimi değiştirip hassas ciltlere özel geliştirilen,Dermokozmetik ürünlerden olan La roche posay hydreane legere kremi denemek istedim.


Krem normal ve karma ama hassasiyet sorunu olan ciltler için üretilmiş.Birde Hydreane rich var,oda kuru ciltler için olan daha yoğun nemlendirme özellikli bir krem.Bu gün blog'da Hydreane legere bizlerle mercek altında olacak.

Krem parabensiz,ciltteki hassasiyet belirtilerini 4 haftada azaltmayı vaadediyor.

Soğuk havayla beraber bölgesel olarak kuruyup,pullanan cildimde hassasiyetin başlamasıyla birlikte hafif bir kaşıntıda vardı.Kremin ilk etkisi bu kaşıntı hissini yok etmesi oldu.Kuruluk oln bölgelerde nem dengesini güzel şekilde ayarlıyor bu açıdan cildimi rahat ettiren bir krem oldu. Kuruluk ortadan kalkınca kızarma ve pullanmada yavaş yavaş azaldı. 

Krem 4 haftada hassasiyet belirtilerini azaltma vaadini daha kısa sürede yerine getiriyor diyebilirim.

Nemlendirmesi tam ayarında olan bir krem,yoğun nem verip parlaklık oluşmasına sebep olmuyor ama kuru ciltler için yeterli bir nemlendirme sağlıyor. 


Makyaj altında da sorunsuz şekilde kullanabildiğim bir krem olduğu için bu kış sanırım sürekli  olarak hydreane legere ile devam ederim diye düşünüyorum.Kremin tüpte olması benim gibi kavanoz tip ambalajlardan hoşlanmayanlar için ideal.
Krem dermokozmetika.com da 40 ml'lik ambalajda 37.42 tl'ye satışa sunuluyor.

http://www.dermokozmetika.com.tr/la-roche-posay

15 yorum:

  1. LRP'nin Hydreane serisi gayet başarılı bence de; gerçi şimdiye kadar kullandığım tüm LRP ürünlerinden memnun kaldım. Güle güle kullan Çağrı'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende cok begendim basak'cim:)sende gule gule kullan sevgiler:)

      Sil
  2. Kullanmıştım bunu güzel bir krem ama kış için bana yetmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru ciltlerde kis icin yetersiz kaldigi durunlar olabilir,dogrudur iremcim:) daha yofun formullu olanini denedinmi?

      Sil
  3. Canım benim güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Hassas ciltli birisi olarak gerçekten kış aylarında yüzde kurulukla kaşıntı filan oluyor :( Bu markanın başka ürünlerini severek kullanmıştım elimdeki bitince nemlendiricisine de bakabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin hassas anladigim kadariyla gozde'cim,o halde kseinlikle tavsiye ederim.zaten lrp hassas ciltlere ozel serileriyle harika bir marka bence:)

      Sil
  5. Ürün hakkında bu yazı ile birlikte epey bilgim oldu.Teşekkürler,sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim,yardimci olduysam ne mutlu sevgiler:)

      Sil
  6. Benim de severek kullandığım bir ürün güke güle kullanın.


    Bu arada blogunla yeni tanıştım. Takipteyim. Bana da beklerim.

    Http://makyajbox.blogspot.com
    Ve
    Http://berilcimcime.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Nemlendirici şart diyebilirim kışın. Bunu denemedim hiç ancak başarılı bir marka olduğu için bu ürünün de iyi olacağına emindim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazin olmasa belki ama kisim dedigin gini nemlendirici olmazsa olmaz:)

      Sil