27 Mart 2017 Pazartesi

LR makyaj ve kozmetik ürünleri





Herkese merhaba,bu aralar sık sık LR markasını duyuyorsunuzdur.Bende çok sık olumlu yorumlarını duymama rağmen henüz Lr ile tanışmamış,ürünlerini denememiştim.LR markasına dair şuana kadar hep olumlu yorumlar gördüm.Markanın ürünleri Dermatest onaylı vede sağlık Bakanlığı izinli.

Geçtimiz günlerde Özlem Cacım hanım denemem için bana LR ürünlerinden oluşan bir paket gönderdi.Pakette yüz temizleme köpüğü,bb krem,pudra ve krem testeri vardı.

Ürünleri hemen denemeye başladım,sizler için yorumladım.





Paketteki ürünler içinde en merak ettiğim bb krem'di.Şu sıralar cildim bb ve cc kremlerle çok iyi anlaşıyor.LR Colours bb krem ciltle çok güzel bütünleşiyor.Çok doğal bir duruşu,homojen bir görünümü var.Kapatıcılığı orta seviyede.

Çok sorunlu,sivilceli ciltler için kapatma seviyesi yetersiz kalacağından altına kapatıcı uygulamakta fayda var.Ancak ufak tefek sorunları olan ciltlerde süper sonuç veriyor.Yüzü temizleyip yıkadıktan sonra bile yumuşacık bir his bırakması ise şahane.

fiyatı 28.39 tl




LR Racine yüz temizleme köpüğü ise yumuşacık yapısıyla cildi temizleyip,kirlerden arındırıyor.Makyajıda güzel temizliyor ama ben öncesinde alışkanlık gereği misel su ile makyajımı temizleyip ardından yıkıyorum.

Cildimde hassasiyet olmasına rağmen kaşıntı,kızarıklık yapmadı.Bu yüzden hassas ciltlerin de kullanımına uygun bir köpük.

fiyatı 13.00tl




LR  Colours pudranın ise kapatıcılığı oldukça yoğun.Ciltteki kızarıklık,sivilce tarzı lekeleri çok güzel kapatıp gizliyor.Yarı mat yapıdaki bu pudranın kadifemsi bir bitişi var.

Yağlı ve normal ciltlerde çok güzel sonuç vereceğini düşünüyorum.Kuru ciltlerde ise biraz sıkıntı olabilir.Mat yada mata yakın yapıdaki ürünlerde kuru cilt her zaman problem çıkarıyor maalesef.

Fiyatı 26.60 tl



 LR ürünleri sandığımdan daha güzelmiş.Sizde LR ürünlerini denemek ve satın almak isterseniz Özlem hanıma 

instagram:lr_kadincakararinca

Facebooktan tıktık

İletişim için Özlem Cacım :0505 4882879

blogu:ozlemcacim








6 yorum:

  1. LR ürünlerinden bazılarını ben de kullanıyorum gelecek günlerde bloğumda yorumlarını bulabilirsin canım :)

    YanıtlaSil
  2. Aşırı merak ediyorum bu fondöteni. Güzel yorum okuyorum hep

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
  4. LR ürünlerini seviyorum ben de, vaad ettikleri kadar mucizevi olmasa da içerikleri düzgün ve iyi performans gösteriyor hepsi. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım.Denediğim birkaç ürününü hiç fena bulmadım bende...

    YanıtlaSil
  6. Bende de roll-onu var. Elimdeki bitmek üzere, biter bitmez onu açıcam :)

    YanıtlaSil