25 Mart 2013 Pazartesi

John frieda full repair sprey




John Frieda saç bakımdan en sevdiğim markalardan biri.Yoğun onarma özelliğine sahip olan full repair serisini ne zamandır denemek istiyordum.Elimdeki ürünlerin azalmasıyla gratis'e uğrayıp full repair serisinden ağırlık yapmayan onarıcı sprey'i aldım.



İçinde inca inchı yağı bulunan ürün boyalı ve işlem görmüş saçlarda harikalar yaratıyor.Binlerce yıldır Amazon yağmur ormanlarında yetişen inca inchı bitkisi hasarlı saç tellerine yumuşaklık,parlıklık ve hasarları onarmayı vaad ediyor.Ürünü saçlar ıslakken uçlara ve hasarlı bölgelere yoğunlaşarak sürüyoruz.Durulanmayan bir ürün olduğu için sonrasında kurutma ve şekillendirme işlemi ile devam edilebilir.Jf'nin her ürünü gibi full repair serisinin onarıcı spreyinden de çok memnun kaldım.

5 yorum:

  1. yorum için teşekkür ederim öperim kuzu

    YanıtlaSil
  2. inanılmaz yıpranmış saçlara sahip olarak kimyasal ürünler bana etki etmez diyordum ama John Frieda ürünleri gerçekten de farkını konuşturuyor.. bu serum dışında sanırım full repair serisinin bütün ürünlerini kullandım ancak serumu da denemeliyim sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. Bu urunlerden bende denemek istiyordum forsat olmadi hic gliss urunlerini cok seviyorum bende hemde uygun fiyatliii :) yardimci oldun yazinda tesekkurlerr :)

    Bu arada yeni actimm :) http://kozmetikdiyarim.blogspot.com/

    YanıtlaSil