27 Mayıs 2013 Pazartesi

Mucize peeling Clarins doux peeling



Peeling cilt bakımı için gerekli olan haftalık bakımda baş sırada yer alıyor.Cildi ölü hücrelerden arındırmadan sağlıklı,temiz ve canlı bir cilde sahip olamıyoruz malum.Yaşımın 28'e dayandığı şu günlerde cildimle ilgili en büyük sıkıntım cansız,mat bir görünüm ve siyah noktalar.Yaş 30'a yaklaşırken cilt bakımına daha bir önem vermek gerekiyor.Cildin yaşlanma sürecini yavaşlatmak için ve daha canlı-taze durması için mümkün mertebe doğal içeriklere sahip ürün kullanmaktan yanayım.Clarins'te bitki özlerini ürünlerinde barındıran bir marka.Bu peeling'i tavsiye üzerine aldım.İçeriğinde doğal kil var.Kullanımı ise bildiğimiz peeling'lerden oldukça farklı ama etkiside oldukça farklı .



Ürün yeşilimsi,sedefli bir yapıda.Elimdeki miktar kadarı tüm yüz için yetiyor.Aslında boyun kısmınada uygulamak lazım ama bu sefer banyo harici peeling yaptığım için temizleme açısından rahat olur diye sadece yüzüme uyguladım.



Ürünü tüm yüzüme sürüyorum ama diğer peeling'lerin aksine bu peeling'i göz çevresinede kullanabiliyorsunuz.İşin  mucize kısmıda tam burda başlıyor.Hani göz altlarında beyaz pütürler olur böyle nokta nokta,onları bile düzenli kullanımla temizliyor.Cildime sürüp yaklaşık 5 dk bekletince alttaki fotoğrafta olduğu gibi ürün yüzümde kuruyor ve biraz görünmez bir hal alıyor.Bu sırada ciltte hafif bir gerilme olabilir.



İşte diğer peeling'lerden farklı şekilde kullanılıyor dediğim noktaya geldik.Bildiğimiz peeling'leri yüzümüzde ovalayıp durularız ve işlem tamamlanır.Clarins'te ise peeling cilt yüzeyinde kuruyunca sadece yukarı doğru hareketlerle ve kuru ellerimizde masaj gibi ürünü soyarak çıkarıyoruz.Bu arada ürünle birlikte cildinizden ölü hücrelerde çıkmaya başlıyor.Hani kese yaptırınca çizgi çizgi deri çıkar ya aynı öyle işte.Bu işlem devam ederken hem ölü hücrelerden hemde göz altındaki beyaz pütür ve siyah noktalardan cildi arındırıp temizliyorsunuz.Maske aynı zamanda cildi nemlendirip sıkılaştırıyor.



İşte can alıcı nokta budur.Lavao içinde ölü hücrelerden oluşan derileri görüyorsuz.Şahsen hiçbir peelin'te bu şekilde gözle görülür bir sonuç almadım.Cildinizden artık ölü hücre çıkmamaya başlayınca ılık su ile yüzünüzü duruluyorsunuz.Uygulama bitmeden, daha yüzümü durularken cildimdeki değişimi ciddi anlamda hissettim.Daha bir pürüzsüz,daha canlıydı.Aynaya bakınca ise cildimdeki canlılık ve temizlik mükemmeldi.Bu ürünle birlikte Clarins'e hayranlığım başladı,sanırım artık yavaş yavaş cilt bakımı rutinimde Clarin's ürünlerine yer vereceğim.

13 yorum:

  1. Göz altı pütürlerinden ben de zaman zaman muzdarip oluyorum, anlattığınız kadarıyla ürün çok ilgi çekici:) Fiyatı ne kadar ve nerelerden temin edebiliriz acaba?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm ben sephora'dan 85 tl civarina aldim

      Sil
    2. Ben daha iki gün önce aldım boynerden indirimsiz fiyatı 128 tl fakat öğrenci indirimiyle 114 TL ye geldi ve de söylediğim gibi boynerden temin edebilirsiniz :)

      Sil
  2. ben de bunun yazısını yazmayı düşünüyorum ama çok zahmetli bir peeling yahu :/
    sen beğendiysen ne güzel.

    YanıtlaSil
  3. Cnm begenmek ne kelime bayildim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm bir de aklıma gelmişken göz altına sürülmüyor ya. göz çevresinden uzak tutun diyor.

      Sil
    2. Bana ozellikle goz altina kullanilabilecegi beyaz noktalari temizledigi soylendi?

      Sil
    3. üstünde yazıyor canm arkasında göz çevresinden uzak tutarak ince bir katman sürün diye.

      Sil
    4. Cnm evet oylede clarinsin temsilcisi israrla urunun bitkisel icerikli olmasindan dolayi goz cevresine guvenle kullanildigini ve beyaz puturleri temizledigini soyledi ikilemde kaldim arastiricam cnm

      Sil
  4. bende kullanıyorum çok memnun kaldım özellikle sivilceli yüzde zarar wermeden ölü hücreleri temizliyor herkes alıp kullanmalı :) sizde iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. gerçekten harika canım kesinlikle alıcam faydası gözle görülür bir şekilde

    YanıtlaSil
  6. ben yves rocher dahil tüm peelingleri kullandım ama hiçbir zaman böyle ölü deriler çıkmadı acaba cilt tipi yağlı veya karma olan kişilerde mi böyle bir sonuç çıkıyor?

    YanıtlaSil