22 Haziran 2013 Cumartesi

Yıpranmış saçlara ,John frieda full repair saç maskesi




Saç bakımında en sevdiğim markaların başında geliyor JF.Full repair serisinin şu ürününü-tıktık kullanıyorum ve çok memnunum.JF zaten saç bakımında farklı farklı her serisiyle kendini ispar etmiş bir marka.Full repair serisi ise yıpranmış saçlar için bakım konusunda en iyilerden.Sık sık işlem görmekten yıpranmış saçlarıma ilaç gibi geldi.Maskesini çok sevdim,ilk kullanımda bile etkisini hemen gösterip saçlarımı yumuşacık yaptı,parlaklığı ise şahane.Saç bakımında tavsiye edebileceğim en ürünler arasında.

9 yorum:

  1. JF ürünlerini kuzenim Almanyadayken kullanıp bana tavsiye etmişti. Fiyatlarının da uygun olduğunu söyleyince hemen baktım. Buradaki mağazalarda en ucuz ürün 40tl. Almanyada ise fiyatları 3€-8€ arası değişiyormuş. Çok sinir oldum. T&G ürünleri de öyle. Bizim suçumuz ne yahu :(

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü nerelerden temin edebiliriz ve fiyatı nedir?
    Bilgilendirme için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üst yorumda fiyat bilgisi yazıyor:) gratis ve watsonslarda,kozmetik ürün satan mağazalarda bulabilirsiniz.

      Sil
    2. yorumlar onaylanmadan gözükmediği için göremedim muhtemelen :)) teşekkür ederim..

      Sil
  3. Benim saçlarım güneşten denizden çok yıpranıyor, tatilden dönüşte kesin ihtiyacım olacak böyle bir şeye. Aklımda olsun canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm ,yıpranmış saçlara cidden iyi bir bakım yapıyor.,

      Sil
  4. J.F sacta bir diva bence ve sana kesinlikle katiliyorum yani ilk kullandigim anda her urununun etkisini gordum. Oyle bi kac kullanimda degil. Eh ucuzada bulamayacaksak o kadara alacaksak performansi o ucreti hakediyo yani :)
    birbhyln.blogspot.com

    YanıtlaSil