15 Şubat 2016 Pazartesi

Le Soleil Güneş görmeyen saçlar için özel üretilmiş şampuan

                                           


Şimdiye dek bir çok şampuan kullandım,blogda hepsine yer verdim ama bugün oldukça değişik bir şampuanı mercek altına alıyoruz.Le soleil diğer şampuanlara göre oldukça farklı türde üretilmiş şampuanlardan biri.

Güneş görmeyen saçlar için özel olarak tasarlanmış bu şampuan aslında kapalı hanımlara hatip etsede ben kapalı olmadığım halde çok faydalı bulduğum için Le soleil'i kullanıyorum.Benim gibi başı açık olan ama şampuanın saçlarındaki etkisini gören bir çok blogger arkadaşım ve tavsiye ettiğim kişilerde çok memnun olunca yazmak farz oldu.


                                           


Aslında LeSoleil başörtüsü,şapka,bone kullananların saç derisi hava almadığı ve güneş ışığı görmediği için oluşan sorunları çözmek amacıyla üretilmiş.Hava almayan ve güneş ışığı görmeyen saçlar cansızlaşıp matlaşıyor ve yıpranıyor.
Yıpranan saçta ise kırılmalar çok daha kolay hale geliyor.Tabii tek sorun bu değil saç deri hava almayınca gerçekleşen rutubet ve bakteri oluşumu da kepek,kaşıntı ve saç dökülmesine sebep oluyor.

LeSoleil 5 bitki,5 mineral formülüyle çok etkili bir bakım sunuyor.İçeriğinde biberiye,aloevera,çörek otu,ısırgan otuve bezelye bulunuyor.Mineral olarak ise Çinko,Magnezyum,Bakır,Silis,Demir bulunan şampuan içeriğiyle çok güçlü.

Ben kapalı olmadığım halde saçlarımdaki olumlu etkisini fazlasıyla gözlemliyorum.Bu yüzden dönüşümlü olarak Le Soleil ve saç dökülmesini önleyici başka marka bir şampuanı kullanıyorum.


                                      

Şampuanı ilk denediğimde saç kremi yada maske kullanmaya gerek bırakmayacak şekilde saçlarımı yumuşacık yaptı.
Kullanmaya başladığım ilk haftalardan beri saçlarımda bariz bir parlaklık ve canlılık var.Saçlarımın daha güçlü olduğunu hissediyorum çünkü daha az kırılmaya başladılar.Saç dökülmesini önleme konusunda objektif bir yorumda bulunamıyorum çünkü dediğim gibi hem le Soleil hem dökülme karşıtı iki ürünü dönüşümlü kullanıyorum.Son zamanlarda saç bakım ürünü olarak en beğendiğim ilk üç ürün arasında LeSoleil,deneyenler varsa yorumlarını bekliyorum :)

5 yorum:

  1. Denenmek için bekliyor fakat suan açık olan ürünü köşeye koyup deneyesim geldi yazıyı okuyunca :)

    Ben kapalı saçlar kısmını biraz satış ayağı olarak görüyorum açıkcası. Çünkü kapalı olmasakta saçalrı sürekli toplu gezen bayanlar en az kapalı bayanlar kadar benzer durumları yaşıyor. Hele ki kış aylarında bereler, şapkalar, şallar ile tamamen aynı.. Kapalı olan bayanların çoğu(ki aile, eş dostu düşünürsem) sadece dışarı çıkarken saçlarına bone ve eşarplarını geçiriyorlar =)

    Diğer memnun kaldığın 2 ürünü de merak ettim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda tanitimlarinda da sadece kapalı hanımlar değil şapka ve bone kullananlarida söylüyorlar zaten kışın dediğin gibi durum aynı neredeyse satış pazarlama hilesi varmi bilmiyorum ama şampuan ciddi anlamda çok iyi diğer iki ürünü ayrıca yazacagim:)

      Sil
  2. ben gayet beğendim sadece hava almayan değil bütün saçları besleyen bir şampuan olmuş bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyim cnm zaten bu sampuani kapalı olanlar kadar açık olanlarda kullaniyor

      Sil
  3. Keşke bir de sülfat koymasalarmış. Yazın deneyebileceğim ben de :/

    YanıtlaSil