3 Şubat 2016 Çarşamba

Maybelline the falsies push up drama maskara

                                       

Bir türlü bitmek bilmeyen rimel arayışım yüzünden piyasaya yeni sürülen birçok ürünü deniyorum.Son aylarda reklamlarda da sık sık görmeye başladığımız Maybelline the falsies push up drama maskarayı çok merak edip,elimde bir çok maskara olmasına rağmen aldım.

Birçok blogger arkadaşımın övgüyle bahsettiği,bazılarının ise pek beğenmediği bu maskarayı acaba ben nasıl bulacaktım?


                                      

Öncelikle her kozmetik üründe olduğu gibi maskarada da birinin beğendiğini başka bir kişi beğeneyebiliyor.Bunun sebebide benim bir maskradan beklentim farklıyken diğerininki çok farklı olması bence.
Benim bir maskradan beklentim;oldukça cılız ve kısa olan kirpiklerime uzunluk ve hacim vermesi yani çift etkili bir maskara arıyorum ama baştan söyliyeyim henüz bulmuş değilim.

Maybelline the falsies push up drama  kirpikleri sank kirpik kıvırıcı kullanmış gibe kaldırıp-kıvırıp içindeki wax'la bu kıvrıklığı sabitleme ve uzunluk verme vaadinde bulunuyor.


                            


Kirpikleri bir miktar kıvırıp kaldırdığı doğru ancak,öyle kirpik kıvırıcı kullanmış gibi bir etkisi olmuyor.Kirpiklerin illede kıvrık olmasını isteyenler uygulamadan önce kirpik kıvırıcı kullanmalı.İçindeki wax maalesef hiç olmamış,kirpiklerimi birbirine yapıştırmaktan başka bir işe yaramadı.Maskarayı sürdükten sonra kirpiklerimin yapışan kısımlarını açmaya uğraştım desem yalan olmaz.Fotoğraflarda kirpiklerimin ayrıştırılıp-uğraşıp düzeltilmiş halini görüyorsunuz.


                                                

Dolgunluk verme gibi bir vaadi zaten yoktu ve vermedide,kirpikleri uzatma konusuna gelirsek çok etkili bir uzatma yapmadı.Ortalama bir performans sergiledi.ilk denemede fena değil diye düşündüğüm bir maskara oldu ancak bir daha alacağımı zannetmiyorum.

Tabii bu benim bir maskaradan beklediklerimi karşılamadığı için böyle ancak,kirpikleri hali hazırda dolgun ve ortalamanın üzerinde uzunluğa sahip olan sadece daha kıvrık olsun birazda kirpiklerimi belirginleştirsin diyenler için son derece iyi bir maskara.Siz hayatınızın maskarasını buldunuzmu?

9 yorum:

  1. ben de aynen böyle düşünüyorum baz ile kullanınca iyi ama tek başına çok başarılı bulmadım..

    YanıtlaSil
  2. Açıkçası benimde beklentim yüksekti ama hayal kırıklığına ugratti:/

    YanıtlaSil
  3. geçen haftalarda ben de aldım ve aynı şey bende de oluyor
    yeni blog açtım takip ederseniz sevinirim.
    http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak pek beğenilme sanırım bu maskara,tabiiki😊

      Sil
  4. Çok merak ettiğim bir maskaraydı ama isteklerime hitap eden cinsten değilmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok merak ederek drnemistim maalesef beklentim karsilamadi:/

      Sil
  5. Bir youtube kanalında allanıp pullandı, ben de aldım. 1-2 kere kullandım henüz o yüzden bir şey söylemek için çok erken ama ben maskaraları en çok biraz kuruduktan sonra seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm bende aynı senin gibi bir miktar kuruduktan sonra kullanmayı seviyorum daha iyi sonuç alınıyor ama bu maskara da kuruduktan sonrada değişen çok birsey olmadı içinde Wax olduğu için sanırım yapış yapış bırakıyor kirpiklerimi

      Sil
  6. Bu Maskara'yı hoş görünümlü ambalajınında etkisiyle çok merak ediyordum ama okuduğum yorumlarla tüm merağım söndü ;)

    YanıtlaSil