11 Mart 2016 Cuma

Victorias secret Glamour parfüm



Victorias Secret'ın birbirinden güzel ürünleri arasında zaman zaman kendimi kaybediyorum.Renkli kozmetiğinden ziyade daha çok parfümlerini ve vücut losyonlarini seviyorum.Bugün blog'da Glamour parfüme yer vereceğim .

Tam bir yaz kokusu olan Glamour'un üst  notası mango, orta notasi gardenya ve alt notalari amber'den oluşuyor. İlk başta fresh ve meyvemsi bir kokusu olsada parfümü sıktıktan bir süre sonra daha yoğun olarak çiçeksi bir koku ortaya çıkıyor .Ben aslında yoğun ve baharatlı kokulardan hoşlansamda Glamour'un bu fresh ve çiçeksi kokusunu yaz aylarının sıcağı için daha uygun buldum.Malum sıcak havada baharatlı kokular bunaltıyor.



Parfümün kalıcılığı çok yüksek değil,gün içinde birkaç kez tazeleme ihtiyacı duyuyorum.Sanırım Parfümün tek eksisi kalıcılığının yüksek olmaması.Ben parfümleri kokularının daha kalıcı ve yoğun olması için duş jeli ve vücut losyonu ile birlikte kofre halinde almayı tercih ediyorum.Parfümü losyonu ve Duş jeli'yle birlikte kullanınca tek başına kullandığım zamanlara nazaran daha kalıcı bir kokusu oluyor.
Vücut losyonu'nun Parfümün kokusunu yoğun şekilde veren güzel bir yapısı var.Nemlendirmesi ise ortanın altında.Zaten parfüm kofrelerindeki losyonlardan nemlendirme anlamında çok yüksek beklentiler içinde olmamak gerekiyor.Parfümlerin losyonları genelde Parfümün kokusunu ve yoğunluğunu beslemek ve destek vermek amaçlı üretiliyor. Sizin victorias secret parfümleri arasında kullanıp sevdikleriniz hangileri ?

13 yorum:

  1. Şişesine bayıldım,kokusunu da siz yazmışsınız zaten mis gibi kokular geliyor sanki burnuma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vs'in parfüm şişeleri çok güzel oluyor bende çok begeniyorum:)doğru mis gibi kokuyor :)

      Sil
  2. VS'nin ürünlerini hiç denemedim ama bazı ambalajları o kadar çekici ki gel al seyret =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,ambalajları çekiyor sanki bende ambalajlara vurulup çok ürün almisim dir :))

      Sil
  3. VS parfümlerin koku ve şişe tasarımlarına bende bayılıyorum ancak bu kalıcılık meselesi ve beğendiklerimi indirimde yakalayamadığımdan dolayı pek almıyorum.Bunu koklamadım sanırım.Gidince bir bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıcılık konusunda ne yazikki bir tık eksik kalıyor parfümleri halbuki kokular çok güzel birde kalıcı olsa tadından yenmicek:))

      Sil
  4. Fresh ve meyvemsi kokuları bende çok seviyorum yazın kullanması çok güzel oluyor :) ben asıl şişenin tasarımın da takılı kaldım ne kadar güzel ambalaj o öyle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz için böyle hafif kokular çok kullanışlı oluyor,bende çok seviyorum:)

      Sil
  5. Ben hiç victorias secret ürünü kullanmadım ama o şişenin güzelliği ne öyle <3 bayıldım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şişe tasarımları zaten hepimizi etkisi altına aliyor:)

      Sil
  6. VS'dan hiç parfüm almadım hem fiyatları fazla ve elimde çok parfüm var hem de karar veremiyorum hangisini alsam diye buna bakayım madem

    YanıtlaSil
  7. ambalaj olarak mükemmel, tam bi yazlık parfüm :)

    YanıtlaSil
  8. Bütün ürünlerine bayılıyorum kokularıda harika :))

    YanıtlaSil