13 Kasım 2019 Çarşamba

Zahmetsiz şıklığın formülü :şallar




Her sabah şık kombinler hazırlamaktan yorulduysanız sizin için de zahmetsiz şıklığın sırrını  keşfetmenizin vakti gelmiş demektir.  Son derece sade bir kıyafet kombinine bile gösterişli bir  hava katan şal modelleri zahmetsiz şıklığın en kolay formülüdür.  Sadece kıyafetlerinizin şıklığını taçlandırmak için değil  seçtiğiniz alt ve üst parça arasında bir renk uyumu yakalamak için de rotanızı rahatlıkla şal modellerine çevirebilirsiniz.
Modern kent kadını imajını ön plana çıkarmak isteyen kadınlar için bu tasarımların çok daha önemli bir aksesuar olduğunu belirtmek gerekiyor. Etek modellerinden pantolon tasarımlarına, elbiselerden tulum modellerine kadar tüm kıyafetler ile bir arada kullanabileceğiniz tasarımlar daha elegan ve  daha etkileyici bir duruş kazanmanızı sağlıyor. Böylelikle şık davetlerde ya da kokteyllerde bile rahatlıkla şal tasarımlarıyla taçlandırdığınız kombinleri tercih edebilirsiniz.




 



İş Hayatınızda da Şal Şıklığından Vazgeçmeyin!
Şal modellerinin en önemli özelliği iş kıyafetleri ile bir arada kullanıldığında çok daha asil bir görünüm yakalamanızı sağlamasıdır. Kalem etekler ya da pantolon ceket takımları ile birlikte şal tasarımlarını kullandığınızda ortaya hafif resmi ve bir o kadarda asil bir görünüm çıkar. Bu nedenle iş hayatınızda da şal tasarımlarının kombinlerinize kazandıracağı bu etkiden asla vazgeçmemelisiniz. Şal tasarımlarında desenler bir hayli ön planda oluyor. Bu nedenle tarzınıza uygun desenleri seçerek  bu şık aksesuarı kombinlerinizle rahatlıkla buluşturabilirsiniz. 
Eğer hem renk hem de desen bakımından zengin bir seçenek yelpazesi ile karşılaşmak isterseniz hiç zaman kaybetmeden Coquet'in şal modelleri arasında bir yolculuğa çıkın. Çiçek desenlerinden leopar desenine kadar  popülerliğini kaybetmeyen tüm desen seçeneklerini bir arada sunan Coquet  internet sitesinde kaliteli kumaşlardan üretilen ve renkleri kısa sürede solmayan şal tasarımları mevcut.  Canlı renkleri ile ön plana çıkan tasarım seçeneklerini gardırobunuza kazandırmanız durumunda çok daha kolay kombinler hazırlayabilirsiniz. 






Özellikle sadece siyah ya da sadece beyaz gibi tek renk kıyafetler kullandığınızda tek bir aksesuar ile bu kombini renklendirmeniz mümkün olur. Dolayısıyla kombin hazırlamak için ayıracağınız süre de kısalacaktır. Bu platformda beğendiğiniz şal modellerinin üzerine tıkladığınızda ölçü bilgilerine de ulaşabiliyorsunuz.

1 yorum: