3 Nisan 2016 Pazar

Catrice all round kapatıcı paleti



Geçtiğimiz hafta Rossman alışverişimde aldığım Catrice paleti çok merak ediyordum Birçok kişinin çok beğendiği bir o kadarının da memnun kalmadığı bu kapatıcı palet ne zamandır aklımdaydı,hazır yolum Rossman'a düşünce sepetime ekledim. Aldığım gün itibariyle denemeye başladım.Palette 4 farklı tonda kapatıcı var,her rengin görevi farklı türde problemli bölgeleri kapatmak.

Bej rengi;ton eşitsizliklerini,renk farklılıklarını

pembe rengi;siyah halkaları

yeşil rengi;kızarıklıkları kapatıyor.Kahveye yakın ton'la ise kontür yapılabilir.

Ben denemeye sağ baştaki açık bej'den başladım.Göz altlarını aydınlatmak için kullandığım bu renk oldukça güzel aydınlatıcı bir etki yaptı.Gözaltlarım çok sorunlu olmadığı için kapatmaktan çok aydınlatmaya ihtiyacım vardı ve bu görevini başarıyla yerine getirdi.Ürünün yapı olarak kalın bir dokusu var.Bu yüzden eğer ürünü fazla miktarda uygularsam kötü durabileceğini hissettim ve az az kullandım.Bu şekilde kullanınca güzel sonuç veriyor ama her kapatıcıda olduğu gibi çizgilere dolması beni biraz rahatsız etti.Yapı olarakta kalın dokulu olunca çizgileri iyice belli ediyor.Kalıcılığı oldukça iyi neredeyse tüm gün yüzümdeydi ve akmadı.

Siyah halka olmadığı için pembe kullanmadım.

Benim bu paleti esas merak etme sebebim yeşil renkteki kapatıcıydı.Yüzümde belli bölgelerde kızarıklıklar var ve bunlara yeşil kapatıcıyı uyguladım.Sonuç maalesef hiç istediğim gibi olmadı.Üstelik ürünü fazla fazla sürüp öylede denememe rağmen kızarıklıklar hala belirgindi.Üzerinden bir kat pudra geçip birde öyle baktım ''eh işte''denebilecek cinsten bir sonuç çıktı.

Paletteki kahve rengini kontür amaçlı kullandım ve sonuç gayet başarılıydı.Kremsi ve yumuşak yapısıyla kontür yapmak ve fırçayla dağıtmak çok basit oldu. 




Paleti genel olarak değerlendirirsem kapatıcı etkisi bence oldukça düşük seviyelerde.Bu palette benim kullanacağım ve işe yarıyor dediğim iki renk sağ baştaki bej ve ortadaki kahve.Diğer renkler açıkçası olmasada olurmuş.Yağlı ve yoğun yapıda olduğu için yağlı ciltlerde kusma yapabilir diye düşünüyorum.Benim cildim normal'den karmaya dönük bu aralar o yüzden sorun çıkarmadı.Sonuç itibariyle kapatıcı görevi görmedikten sonra olsalarda olur olmasalarda.Fiyat olarak 10 küsur civarı olan bu palet'i maalesef beğenmedim.

18 yorum:

  1. Benımde merak ettıgım bır paletti. Yorumları okuduktan sonra almadım zaten. Flormarı tavsıye ederım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende flormar'ı denemeyi düşünüyorum,teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Bu ürünü bulamıyorum açıkçası ben de denemek istedim ama cidden sanırım herkes kullanıyor. Beğenmediğin için açıkçası artık hevesim de kalmadı. Deneyim için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende rossman'da buldum ama genelde tükenmiş oluyor,rica ederim :)

      Sil
  3. Paletti standta görmüştüm fakat almaya elim gitmemişti:) iyiki de almamışım..
    sundaybunday.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende ne zamandır denemek istiyordum ama deneyince hayal kırıklığı oldu:/

      Sil
  4. Çok merak ediyordum 2 uç fikre yönelik yorumlar görünce bilememiştim ama sanırım almayacağım =( Çünkü büyük ihtiyaç kapatıcı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. palet kapatıcı olarak geçiyor ama kapatma özelliği neredeyse sıfır o yüzden ben beğenmedim canım

      Sil
  5. ah çok üzüldüm beğenmemene ben de dün aldım daha deneyemedim tabi en çok da 2. rengi merak ediyorum o nasıl sence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ikinci renk derken kahverengini kastediyorsun sanırım irem'cim,o renk kontürde fena değil ama cildin yağlıysa kusabilir.benim cildim normalden karmaya dönük t bölgem karma o yüzden kontürde kusma yapmadı.

      Sil
  6. Ben de alsam kırmızı ve yeşil rengi için alacaktım, sonra vazgeçtim. İyi ki de almamışım diyebilirim o zaman... teşekkürler değerlendirme için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeşil renk tam bir fiyasko cnm ufacık kızarıklığı bile kapatamadı,ben teşekkür ederim güzel yorumun için:)

      Sil
  7. Catrice paleti bende merak ediyordum böyle bir palette almam lazımdı ama almayacağım o zaman. Flormarıda beğenmedim. Kremsi yapıda olsun, hemde işini iyi yapsın istiyorum. Ne almalı acep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende flormar'ı henüz denemedim ama aklımda bir ara denemeyi düşünüyorum ama senin gibi flormar'danda memnun kalmayan çok kişi var ne yapsakki :))

      Sil
  8. Bilgilendirme için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim,ben teşekkür ederim yorumun için:)

      Sil
  9. renklerinde dolayı görsem kesin elim giderdi :) renkler güzel ama kullanışlı olmaması kötü bilgilendirme çok iyi oldu:) :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kapatıcı özelliği olmadığı için sadece aydınlatıcı ve kontür vazifesi görüyor cnm diğer renkler boşuna yani

      Sil