5 Nisan 2016 Salı

Kiko kalem far




Merhabalar! :) bugün blog'da Kiko'nun yabancı makyaj blogger'ları tarafından çok sevilen ürünü long lasting kalem far'ı bizlerle olacak.İstanbul Capacity'de açılan Kiko mağazası duyduğuma göre açılış günü talan edilmiş,hatta giden çoğu kişi mağaza gün boyu kalabalık olduğu için rahar rahat ürünleri inceleyemedik diyorlar.Birçoğumuz hevesle Türkiye'ye gelmesini bekliyorduk,geldi ama şubeleri fazla olsa sanki daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Belki ilerleyen günlerde hem İstanbul'da hemde diğer şehirlerde yeni şubeler açarlarda herkes rahatça ulaşabilir.

Kalem far'ın 8 saat kalıcılık iddiası var ,hemde bulaşmadan-akmadan kalacağını söylüyor.Ben denediğim ilk gün bu iddiasını tam olarak yerine getirdiğini görünce açıkçası çok şaşırdım çünkü bu tarz kremsi yapıdaki farlar öyle yada böyle bir süre sonra hafifçe de olsa akıyor.Ancak Kiko long lasting kalem far tüm gün gözkapağımda kalıcılığını akmadan korudu.






Bendeki rengi 07 numaralı altın-bakır karışımı olan bu renk hem gündüz hem gece makyajlarına uyum sağlayan bir tonda.Ancak esmerlerde çok belirgin durmayacağını sadece parıltısının görüleceğini düşündüğüm için daha açık ten renginde olanlara yakışacaktır diye düşünüyorum.

Yapısı Maybelline colour tattoo'lardan bir tık daha kuru ve sert.Sürülmesi oldukça rahat,kalem formunda olduğu için çok dağıtmadan uygulanabiliyor.

Makyajımı temizlerken pamukla sildiğimde ürün hiç dağılmadan parçalar halinde çıktı.Temizlerken bile dağılmadan bozulmadan duran oldukça sabit bir yapısı var.Benim çok beğendiğim ve kullanışlı bulduğum bu kalem farlar Kiko'da 29.90 TL fiyatla satılıyor.





13 yorum:

  1. Kesinlikle açık tenliler de çok güzel duracaktır, bende beyaz tene yakın olduğum için bu tonları kullanmayı çok seviyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bencede açık tenlilerde çok güzel gorunuyor:)

      Sil
  2. Dün gittim ama ne yazık ki Araplardan geçilmiyordu, bütün makyaj malzemelerini kullanıyorlardı, sağolsunlar bakma fırsatım bile olamadı. O kadar çoktular ki...Benle de ilgilenen bir satış danışmanı bile yoktu:( Umarım tez zamanda ben de gider görürüm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şeyi o kadar çok kişiden duydumki:/bence acilennyeni şubeler açılmalı çünkü kalabalıktan kimse rahat rahat bakamamis

      Sil
  3. Bu farlardan bende aldım ancak henüz deneyemedim.Yazını okuyunca dahada meraklandım şimdi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyince begenecegini dusunuyorum canim cok başarılı! :)

      Sil
  4. umarım kiko izmire gelir en kısa zamanda:) güzel günlerde olsun

    YanıtlaSil
  5. Bende bu kalem farların 5 farklı rengi var ve her biri mi güzel olur? Hepsine bayılıyorum! Güle güle kullan sen de, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hepsi çok güzel hem renk olarak hemde yapı olarak teşekkür ederim sevgiler 😊

      Sil
  6. bunlar daha gelmeden göz koyduğum kalemlerden biri bu ne yapsam da Bakırköy'e gitsem acaba :-(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Git git geç bile kaldin:))şaka bir yana mağaza çok kalabalik mis hafta ici gitmeni tavsiye ederim mumkunse

      Sil
  7. Maybelline gibi kavanozda olmaması çok güzel

    YanıtlaSil