15 Nisan 2016 Cuma

Kiko water eyeshadow




Herkese merhaba! :) Yurtdışından kiko ürünlerini sipariş ettiğimde alime geçince merakla,hevesle ilk denemek istediğim ürün ıslak kullanılabilen bu far olmuştu.Hem ıslak hem kuru halde kullanılan bu far'ın oldukça pigmentli bir yapısı var.Üründen çok az miktarda almak tüm gözkapağını renklendirmek için yetiyor.Ben ilk başta kuru halde kullanmayı tercih ettim.Gözlerde içindeki bakır pırıltılarla çok hoş bir görüntü yakalıyor.



Ürün kalıcılık açısından çok iyi,neredeyse sabah sürüldüğünde akşama kadar  aynı şekilde duruyor.Bende herhangi bir akma,bulaşma yapmadı.Tabii bunun cilt yapısıylada mutlaka alakası vardır diye düşünüyorum.Cildi ve gözkapakları yağlı yada yağlanmaya müsait durumda olanlarda özellikle ıslak kullanımında belki kalıcılık süresi daha kısa olabilir ve gün içinde bulaşma yapabilir.





Far'ı ıslak kullanmak için far fırçamı ıslatıp suyunu sıktım ve far'ın bir tarafında fırçamı karıştırıp ürünü fırçaya aldım.Açıkçası ıslak kullanınca şimdiye kadar hep böyle kullansam daha iyiymiş diye düşündüm.Islak kullanımında sanki far bazı varmış gibi renk daha parlak ve canlı oluyor.İçindeki bakır pırıltılar tamamen ortaya çıkıp daha belirgin ve parlak bir görüntü veriyorlar.

Tabii daha doğal bir makyaj istenildiği zaman kuru kullanımı daha iyi olur ama belirgin ve ışıltı bir göz makyajı istenildiğinde bence kesinlikle ıslak kullanılmalı.

Alttaki fotoğrafta bileğimin iç kısmında üstte kuru kullanılmış hali,altta ıslak kullanılmış halini görebilirsiniz.Satış fiyatı Kiko mağazalarında 35.90 TL.




6 yorum:

  1. Ay çoook güzel bir renkmiş bu! Numarası kaç acaba? Göremedim yazıda sanırım... Kesinlikle aklımda olsun :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Rengi ve performansı çok başarılı :) İzmir'e de şube açılsa keşke çok merak ettiğim ürünleri var

    YanıtlaSil
  3. Kiko ziyaretimde ilk gözüme takılan farlar bunlardı ama acele etmek istemeyerek almadım.Artık yurt dışında denk gelirsem bakacağım...

    YanıtlaSil
  4. ne yazık ki yine Türkiye'de dünya paraya satılan ürünler. güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  5. Farın rengini ayrı sevdim ama ıslak kullanım olayı çok hoşuma gitti yağlı göz kapağı olanlar da sanki daha güzel durur gibime geliyor :)) güle güle kullanın

    YanıtlaSil