8 Nisan 2016 Cuma

Loreal Telescopıc maskara




Herkese merhaba! :) İstediğim gibi bir maskara bulamadığımdan dolayı piyasadaki tüm maskaraları mercek altına aldım.Bundan önce denediğim yine Loreal'in false lash architect'i uzunluk açısından fena değildi ama dolgunluk açısından sınıfta kalmıştı.Kirpikleri yapıştırmaması en büyük artısıydı ama benim gibi zaten cılız kirpikleri olanlar için bu sönük görüntü çok bir anlam ifade etmiyordu.

Bu sefer yine Loreal'in Telekopic maskarasını denedim.Teleskopic maskara adından da anlaşılacağı üzere kirpiklere vereceği uzunluk konusunda oldukça iddialı bir maskara.


İlk denediğimde yeni açılmış tüm maskaralar gibi oldukça yapışkan bir yapısı vardı,her zaman yaptığım gibi bir hafta boyunca açıp-kapayarak havalandırdım ve bir miktar kuruttum.Bu şekilde maskaralar daha iyi sonuç veriyor bence.






Maskaranın plastik uçlu incecik bir fırçası var.Ben kıl yapılı fırçaları daha kullanışlı bulduğum için ilk başta hayal kırıklığına uğradım ama denedikten sonra önyargılı olmamak gerektiğini bir kez daha anladım.Alttaki fotoğrafta kirpiklerimin doğal halini ve sonrasında Teleskopic maskara uygulanmış halini göreceksiniz.İki fotoğraf arasında,kirpiklerimin uzunluğu konusunda bariz bir fark var.Bu sebeple maskaranın verdiği uzunluk konusunda çok birşey söylememe gerek yok,zaten başarısı fotoğraflarda açıkça görülüyor.

Dolgunluk konusunda False lash architect'ten bir tık daha iyi.Hafif bir kirpikleri yapıştırma durumu var,onuda fırçasıyla iyice kirpikleri tarayarak uyguladığımda daha az yapıştırdığını farkettim.

Gün boyunca kirpiklerimde kaldı,kuruyup dökülme yada akma yapmadı.

Genel olarak değerlendirecek olursak son zamanlarda kullandığım en iyi maskaralardan biri diyebilirim.Hatta daha iyisini bulana kadar bittikçe alırım diyeceğim nadir maskaralardan biri.




22 yorum:

  1. Kullandığım çoğu maskara kirpikleri birbirine yapıştırdığı için mutlaka başka bir fırçayla ayırıyorum güzelleşmeye çalışmak çok zor çook :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara bende yapıyordum ama çok zahmetli gelmeye başladı, doğru soyluyorsun:))

      Sil
  2. Şuan maziyi yaşadım. Çok eskiden kullanmıştım bu rimeli ve kapağı kırılmıştı ://

    YanıtlaSil
  3. İyi gunlerde kullanin guzel bir urune benziyor:)

    YanıtlaSil
  4. Canim çok çok yakismis ve kirpilerin inanilmaz uzamis. Son derece ise yaramis olduğu aşikar. Bu maskarayi YouTube da rimelaskina bin kanalındaki bir kaç videoda kullandigini görüp merak etmiştim. Ancak o alt kirpikleri ne uyguluyordu. Senin de bilgilendirmen çok iyi oldu. Güzel günlerde kullan 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ciddi anlamda gözle görülür bir fark var,uzatma etkisi çok güzel, teşekkür ederim:)

      Sil
  5. Uygun fiyatlı ve en çok sevdiğim Maybelline The falsies volum black dramayı tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onuda denemeyi düşünüyorum teşekkür ederim tavsiye icin:)

      Sil
  6. Oriflame cift tarafli.maskarasi var onu cok.beğeniyorum sana da tabsiye ederim bir tarafi ince uzunluk icin biri de.dolgunluk icin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onuda yazıyorum denenecek ler listeme:)teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Günlük kullanım için çok çok iyi görünüyor :) temizlemede de sorun yoksa daha ne olsun =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temizlemesi oldukça kolay cnm,bioderma H2O kullanıyorum hemen cikiyor:)

      Sil
  8. Loreal Lash Architect bir dönem (yıllar önce) favori maskaralarımdan biriydi ama sonra ne oldu bilmiyorum formülü mü değişti, ne yaptılarsa bir süre ara verdikten sonra aynı etkiyi alamadığımı fark ettim. Bu maskarayı hiç denemedim ama gayet güzelmiş canım, bir gün bunu da denerim :)
    Öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lash architect hiç fena değil cnm ama verdiği dolgunluk bana az geldi,uzatma etkisinden oldukça memnun kaldım ama su sıralar Telescopic i severek kullaniyorum:)

      Sil
  9. Etkisi hiç fena değilmiş bence.Loreal maskaralarından şimdiye kadar sadece volume million lashes 'i deneyebildim.Ondan da memnun kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Volume millions Lashes i denemedim cnm bende ona bakiyim :)

      Sil
  10. Ben çok eskiden kullanmıştım o zamanlara gittim.cok başarılı bir Maskara inanılmaz uzatıyor fakat onu sürdüğümde gözüme inanılmaz toz kaçıyordu o derece kaldırıyordu😂 bitince almadım ama efsane Maskaralarandır benim gözümde. Güle güle kullanın 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde son zamanlarda en beğendiğim maskara lardan biri oldu:)teşekkür ederim

      Sil
  11. Bu rimeli ben de çok merak ediyorum, fırçası da tam sevdiğim gibi... elimdeki rimeller bitince bir deneyebilirim. Bu arada, geçenlerde Essence I LOve Extreme rimeli kullandım ve mutluluğu highend rimellerde aramamaya karar verdim :) Belki denemişsindir ama, yine de yazayım istedim... Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır denemedim,cok merak ettim şimdi mutlaka deneyecegim :)

      Sil