23 Nisan 2016 Cumartesi

Nashi argan yağlı anti aging krem




Herkese merhaba! Argan yağlı saç bakım ürünleri deyince birçoğumuzun aklına Nashi geliyor,saç bakımında çok güzel ürünleri olan ve neredeyse deneyen  herkesin çok memnun kaldığı marka ' nın cilt bakım kremine kozmetik alışverişim sırasında tesadüfen rastladım. Hatta bu üründe saç bakımıyla alakalı birşeymi acaba diye tekrar kontrol ettim ve evet bu bir cilt bakım kremiydi.Açıkkçası Nashi nin saç ürünlerini çok beğendiğim için kremini de denemek istedim ve sepete attım.






Anti aging özellikli nemlendirici krem öncelikle tüm nashi ürünleri gibi harika kokuyor.Bu kokunun parfümünü yapsalar kesinlikle alırım.
Kremin nemlendirmesi normal seviyede,cildi kuru olanlar için çok yeterli olmayacağını düşünüyorum.Cildi normal ve karma olanlar icin ise nemlendirmesi yeterli gelir.

Su bazlı ve çok hafif yapıda olan krem günlük bir nemlendirici olarak kullanılabilir.Anti aging özelliği bakımından şuan için çok bir etkisini göremedim ama bunun için daha uzun süreli kullanım gerekiyor diye düşünüyorum .




İçeriğindeki argan yağının cilde faydaları sonsuz.Argan yağı hem saçta hem ciltte mucizeler yaratan bir ürün.Eşim Fas'a gittiğinde bana argan yağı getir demiştim ordan beni arayıp bakim için argan bulamadım ama yemeklik argan var aliyimmi demisti:))) sonunda buldu tabii ama bir aya kalmadan şişeyi bitirdim malum arap yağı bol bulunca :))
Elimde orjinal argan yağı olmayınca böyle güvenilir markaların argan yağlı ürünlerini kullanıyorum ve çok faydalı oluyorÜrünün fiyati 105 tl.

10 yorum:

  1. Kozmetik perisi ben bu markayı ilk kez duydum desem :)) daha önce hiç denk gelmedim.

    YanıtlaSil
  2. Ben de ilk kez duydum. Sunum da harika olmuş

    YanıtlaSil
  3. saç ürünlerini kullandım çok da iyiydiler ama cilt kremi ilk defa görüyorum bu markadan.. saç ürünlerinin iyiliği düşünülünce bu da iyidir sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç ürünleri gerçektende harika,kremi bende tesadüfen gördüm ve saç ürünleri çok iyi olduğundan denemek istedim:)

      Sil
  4. Aslında içeriğinde o kadar çok nemlendirici ajan var ki, nemlendirmesinin pek yeterli gelmemesine çok şaşırdım. Teşekkürler yorumun için, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet içerik çok sağlam ama su bazlı olduğundan mi bilmiyorum sürdükten bir kaç saat sonra yine nemsizlik hissettim.cildim normalden karaya dönük üstelik kuruda değil :/

      Sil
  5. Ben de nashimyi hep saç ürünlerinden biliyorum o.O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle biliyordum,ürün yelpazesini genisletmisler

      Sil