20 Nisan 2016 Çarşamba

Rimmel London Kate moss kontür paleti



Herkese merhaba Rimel London'ın Kate Moss tasarımı makyaj ürünlerini,özellikleri renk seçimlerini çok beğeniyorum . Geçtiğimiz haftalarda Watsons ' ın Rimmellondon standında yine Kate Moss imzası taşıyan kontür paleti çıktığında vakit kaybetmeden görmek ve denemek istedim.

Paletle ilgili olumlu ve olumsuz yorum belirten iki ayrı grup var baştan söylemek gerekirse ben paleti beğenenler grubundayım.



Paletin iki ayrı çeşidi var.Ilki pembe allıklı olan ,ikincisi ise şeftali tonlu allığı olan.Ben şeftali tonlu allığın rengini beğendiğim için onu almayı tercih ettim.Bendeki 002 coral flow rengi.

Paletile ilgili'' pigmentasyonu çok az renk vermiyor ''tarzında okuduğum yorumlarla açıkçası ilk denememde biraz temkinli yaklaşmış olsamda öyle olmadığını bizzat deneyerek gördüm.

Paletin ilk rengi

 -AYDINLATICI olarak tasarlanmış.Icinde hafif ışıltılar barındıran bu aydınlatıcı verdiği aydınlık görünüm ve minik ışıltılarıyla çok hoş görünüyor.
Pigmentasyon'u yüksek,kalıcılığı ortanın üzerinde.



İkinci renk ise
 -KONTÜR yapmak için tasarlanmış olan kahve tonlu renk.Çok fazla tozutmayan orta kararda bir koyuluk sağlayan bu kontür rengini çok beğendim benim gibi açık ten renginde olanlar kontür ürünlerinin tonlarını genelde koyu bulurlar ama bu renk bana cuk oturdu diyebilirim.

kalıcılığı ortanın üzerinde ve pigmentasyonu yüksek.






Paletin son rengi ise 
-ALLIK olan şeftali rengi.Pembe renkli allığı olan palet de çok güzel olmasına rağmen elimde pembe tonlu fazlaca allık bulunduğu için şeftali rengini seçtim.Paletin genel açıdan bir değerlendirmesini yaparsam fazla tozutmuyor,her toz yapıdaki ürün ne kadar tozutuyorsa o kadar diyeyim daha fazlası değil.

Renklerin kalıcılık oranı ortanın üzerinde hatta fazla sıcak olmayan ve terlemediğim bir günde tüm gün boyunca kalıyor.






Elimin üzerine her renkten parmağımla bir kere dokunup sürdüm ve fotograftaki renkleri gördüğünüz gibi verdi.Pigmentasyon'unun gayet yeterli olduğunu bu fotoğraftan bile anlayabiliriz.

Bana göre pigmentasyon'unu az bulanlar buğday yada esmer tenli olanlar diye düşünüyorum.Renkler açık tenlilerde son derece belirginken aynı tonlar esmerlerde fazla görünmeyebiliyor.Genel olarak çok beğendiğim ve pratik bulduğum bir palet oldu.

Şu sıralar Estee lauder kontür paletim sayesinde kenara atılmış durumda çünkü krem yapıdaki kontür ürünlerinden ziyade toz halinde olanların uygulanması dağıtmak açısından çok daha kolay oluyor.Fiyat olarakta 17.90 gibi çok uygun bir rakamla satılıyor olması ayrıca cazip .Siz bu paleti denedinizmi?

16 yorum:

  1. Tasarimi çok tatil ve hoş. Bu kadar uygun fiyatli olmasi ise çok çok iyi. Pigmentasyonu da resimde biraz silik gibi geldi bana ama sadece dokunmanla gelen bir renk oldugundan iyi olabilir belki.Watsons a gider girtmez bende bakacagim canim ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm o renk tek bir parmak darbesiyle çıkan kadarı,fırçaya daha fazla ürün aldığında renkte bariz derecede koyulaşıyor:)fiyat açısından bende çok uygun buldum:)

      Sil
  2. o kadar sevimli ki hiç pigmentasyonu olmasa da almayı kafama koydum güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok tatlı bir görüntüsü var ama oldukça da pratik bir ürün:) pigmentasyonuda iyi deneyince beğeneceğini düşünüyorum cnm

      Sil
  3. Görünüşü çok güzel ve insana resmen "al beni" diyor fakat elimdeki kontür paletlerinin, aydınlatıcıların ve şeftali tonlu allıkların sayısını düşününce karşı koyacağım kendisine :) Yaz gelince benim de elim, senin aksine, krem ürünlere daha çok gidiyor. Şu an far ve transparan pudram dışında kullandığım hiç toz ürün yok :) MAC'in Oval 6 fırçasıyla tüm krem ürünleri o kadar rahat dağıtıyorum ki, yaz bitse de tozlara geçer miyim bilmiyorum :)) Neyse konuyu da dağıttım, güle güle kullan paleti. Yazdığına katılıyorum; esmer tenliler pigmentasyonunu yeterli bulmaamış olabilir çünkü renkler cidden açık. Sevgiler!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başak'cım bende aslında hali hazırda estee lauder'ın new dimension kontür kitini kullanıyordum ama senin gibi dayanıklı çıkmadım gittim aldım:)) ha pişmanmısın dersen hiç değilim iyiki aldım :) şu fırçaya bende bakayım :)

      Sil
  4. Üçlü olması kullanış açısından süper, fiyatta çok uygun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende çok kullanışlı ve pratik buldum:)fiyatta gayet makul al beni diyordu resmen:))

      Sil
  5. Ben de çok beğendim 2 numarasını, şimdilik almayı erteliyorum ama uygun fiyatlı kontür paletlerinin arasında en iyisi bu gibi geliyor bana da.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem fiyat hem kullanışlılık açısından ben çok sevdim:)sevgiler:)

      Sil
  6. İyi günlerde kullan fenkleri çok güzel:)

    YanıtlaSil
  7. Bugday tenliyim bunlar benım yuzumde gözükmez bile ya alıp almamak arasında kaldım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cnm tonlar açık o yüzden esmer ve buğdaylarda hafif kaçma ihtimali var bir dene istersen öyle karar ver derim:)

      Sil
  8. Güle güle kullan canım.Buğday tenli olmama rağmen pigmentasyonunu hiç fena bulmadım bende..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm sanırım oldukça esmer yada esmere yakın buğdaylar pigmentasyonu az buldu ,sanada çok yakışmıştır eminim :)

      Sil