16 Mayıs 2016 Pazartesi

Garnier argan yağlı kusursuz makyaj temizleme suyu





Uzun zamandır göz ve cilt makyajımı temizlemek için misel suları kullanıyorum.Cyrene ve bioderma H2O en sevdiğim ve güzel temizleyen,aynı zamanda göz yakmayan makyaj temizleyicileri. Son günlerde Garnier'in çıkardığı Argan yağlı kusursuz makyaj temizleme suyunu argan yağlı formülüden dolayı merak ediyordum.

Madamruj.com dan gelen tanışma paketinin içinde merak ettiğim ve denemek istediğim bu temizleme suyu çıkınca kullandığım bioderma H2O ya bir süre ara verip Garnier'i denemeye başladım.






Ürün çift fazlı olduğundan kullanmadan önce iyice çalkalayıp iki sıvının birbirine karışmasını sağlıyoruz.Hem cilt hem göz makyajinda kullandım ve cildimde yanma kuruma benzeri bir durum olmadı.Daha önce Garnier in başka bir ürününde cildim kızarıklık yapmıştı bu yüzden Garnier'in ürünlerine temkinli yaklaşıyordum ama korktuğum gibi olmadı.Göz makyajımda da herhangi bir yanma hissetmedim.

Makyajı temizleme performansı oldukça iyi ama ben yüzüne su değmeyince rahat edemeyenlerdenim, bu yüzden makyajımı temizledikten sonra bir kerede yüzümü yıkıyorum.

İçeriğindeki Argan yağından olsa gerek ciltte kuruluk yapmıyor.Temizleme sonrası ciltte yağlı his 
bırakmıyor bu özelliğini de çok sevdim.





Makyajımı temizleyip yüzümü yıkadıktan sonra cildimi daha nemli ve yumuşak hissettim.Içerigindeki argan yağı cilde nem veriyor ve yumuşaklık sağlıyor.Satış fiyatı 14.9 tl olan bu  argan yağlı kusursuz makyaj temizleme suyunu çok beğendim

17 yorum:

  1. göz makyajında çok başarılı bulmadım ama cilt temizliğinde diğerine göre çok çok iyi bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goz makyajinda suya dayanıklı ürünü kullanıyorsun irem'cim? Benim maskaram normal ve cok güzel temizledi o yüzden soruyorum:)

      Sil
  2. Ben de bu ürünü epeyce sevdim, suya dayanıklı göz makyajını temizleme konusunda da gayet başarılı! Benim kuru cildimi biraz kuruttu yalnız, onu söylemem lazım. Fakat ben üstüne termal su sıkıp nemlendirici sürüyorum (zaten bu ciltle bu işlemi mecburen yapmam gerekiyor). Bize zaman kazandıran epey pratik bir ürün yapmış Garnier, ellerine sağlık :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben suya dayanıklı maskara yla denemedim basak'cim ama normal maskarayi süper temizledi.Ben nemlendirme özelliğini güzel buldum sanırım yağ bazlı bir ürün olduğundan kurutma yapmadı hatta tam tersine hafif bir nem bile verdi diyebilirim:)tabii benim cildimin normalden karmaya dönük olduğunu da es geçmemek lazim:)teşekkür ederim 😊

      Sil
  3. Bugünlerde çok sık duyduğum bir ürün iyi günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  4. Sevenide var sevmeyenide çok kararsız kaldım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünle ilgili olumlu ve olumsuz görüş belirten iki ayrı grup var neredeyse her kozmetik üründe olduğu gibi:) her ürün her ciltte aynı sonucu vermiyor maalesef o yüzden denemek lazim:)

      Sil
  5. Bunu merak ediyorum canım ben de. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ne zmndir merak ediyordum cnm yeni deneme şansım oldu teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Göz temizlerken biraz avuşturmak gerekiyor sanırım, çoğu snapta izlediklerimde aynı sorunu yaşadıklarnı gördüm.
    Elimdekiler azalınca deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm water Proff olmayan maskara kullanıyorum suan temizleme aşamasında çok sorun yaşamadım tabii suya dayanıklı ürünle denemedim onu bilemiyorum

      Sil
  7. Yağlı bir ürünü, yağlı cildime sürme fikri bana pek hoş gelmese de sen iyi günlerde kullan pericim ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm benim cildim normalden karaya dönük t bölgem en yağlanan kısım ama bu ürünü kullandigimda ekstradan fazla bir yaglanma yaşamadım yani her zamanki kadar oldu ama cildimi daha nemli daha yumusak hissediyorum :)

      Sil
  8. Garnier'in dışı pembe olan makyaj temizleme suyunu çok sevmediğim için Gratiste bu ürünü elime aldıktan sonra geri bıraktım :(( belki birgün denerim belli olmuyor meraktan deneyebiliyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Bende onu pek begenmemistim ama argan yağlı olduğu için bu ürünü denemeyi ne zamandır istiyordum,denedigime pişman olmadim:)

    YanıtlaSil
  10. Pembe kapaklı seriye nazaran çok başarılı bulduğum bir ürün ama yine de Bioderma benim de favorim.

    YanıtlaSil