28 Haziran 2016 Salı

Bitenler



Herkese merhaba,bugün blog'da bu ay biten ürünler var.Biten ürünlerden ilki olan
Institut esthederm hyaluronic:Son zamanlarda bittikçe aldığım ürünler arasına girdi,çünkü cildine inanılmaz iyi geliyor. Hyaluronic asid cildi dolgunlaştırıp,yağlandırmadan yoğun nem veren ve ince kırışıklıklara gözle görülür derecede etki eden bir madde.Esas olarak cildimiz bu maddeyi zaten üretip salgılıyor ama yaşla birlikte bu salgılanma azalınca ciltte kırışıklıklar,kuruluk,matlık gibi sorunlar ortaya çıkmaya başlıyor. Institut esthederm'in saf hyaluronic asid'ini çok beğeniyorum çünkü düzenli kullanmaya başladığımdan beri harika sonuç alıyorum.

Rexona roll on:Hem yaz hem kış aylarında duzebli olarak hem roll on hemde deodorant kullaniyorum.Rexonanın iz bırakmayan ve ter kokusunu engelleme konusunda yüksek performans gösteren bu roll on'unu da cok seviyorum. Bu üründe bittikçe yenisini aldığım parçalardan.

Hask macademia oil:Hask'ın urunkerini cok seviyorum,saçlarıma gercekten çok iyi geliyor. Hem şampuanları hemde yağları içerik konusunda pek masum olmasalarda saçlarımı yumuşacık yapıp,kolay taranır hale getiriyorlar.Yağından çok memnunum çünkü serum yada yağ kulkanmadığımda saçlarım elektriklenip kabarıyor aynı  zamanda mat ve cansız bir görünümde söz konusu. Yağı kullandığım zamanlarda ise elektriklenme sıfır,verdiği parlaklık ve yumuşaklığı da çok begeniyorum Keşke büyük boylarıda olsa.


Yves rocher kayısılı peeling:Sanırım bu peeling'i gormeyen duymayan yoktur.Yves rocher'ın meşhur kayısılı peeling'i ortalama bir performans sunan ürünlerden. Hafif derecede yaptığı peeling etkisi gün aşırı peeling e ihtiyaç duyanlar icin cikdi yıpratmadan ölü hücrelerden arındırmak için yeterli olabilir.

Mustela yeni doğan şampuanı:Oğlum için alıp ona ortak çıktığım ürünlerden:)) yeni doğan cildinin narin yapısına uygun üretildiği için hassas ciltlerinde rahatlıkla kullanabileceği bir şampuan.Hem şampuan hemde duş jeli olarak kullanıyorum.Banyodan sonra kaşıntı ve kızarıklık gini sorunlar yaşayanların seveceğini düşünüyorum.Bu aradaharika bir kokusu var bu yüzden annem bu şampuandan banada al dedi:))

Rexona deodorant:Yukarıda bahsettiğim gibi rexona ürünlerinin ter kokusuna karşı yuksek lerforman sunmasını begeniyorum bu yüzden dedodorantlarınıda bittikçe yeniliyorum.

20 yorum:

  1. Hask ürünlerini ben de çok merak ediyorum ya :) hiç kötü yorum duymadım. Gelsin yeniler o zaman ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hask in ürünleri gercektende cok guzel oluyor keske icerikleride temiz olsa:/

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Zaten o bebek kokusu sayesinde basladim kullanmaya harika:)

      Sil
  3. Saçlarımı taranmaz hale getiren pek çok temiz içerikli deneyimden sonra şampuanın saçımı dökmeyip yumuşatması yeterli geliyor bana.Hask ürünlerini hiç denemedim ancak bir kenara not ediyorum o zaman...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Urunleri cok güzel,saclari yumuşacık yapiyor ama icerik konusu sikintili.gerci dedigin gibi temiz iceriklilerde saclari taranmaz hale getirip kirilmasina sebep oluyor:/

      Sil
  4. Hevesle şu hyaluronik asite baktım ama fiyatını görünce kapattım :))) Aslında bana çok lazım ama artık sonbaharda kür için falan alabilirim belki. Yenilerini güle güle kullan, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basak'cim fiyat olarak ortalamanin biraz uzerinde dogrudur ama emin ol denedikten sonra cildin icin yaptığın en iyi yatirim oldugunu goreceksin:)

      Sil
  5. esthederm hyaluronic asid çok ilgimi çekti hemen bakacağım ona..

    YanıtlaSil
  6. Institut Esthederm'in ben de hassas ciltler için serumuyla bakışıyorum kış için ama etkisini bilmeden gözümü karartıp almaya da yanaşamıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markanin ürünleri guzel çıktı genel olarak,bende acaba alsammi diyordum simdi iyiki diyorum:)

      Sil
  7. Şu institude esthederm İ çok çok merak ediyorum. Gelsin yeniler

    YanıtlaSil
  8. Institut esthederm hyaluronici çok merak ettim canım. yaş 35'e yaklaştıkça çizgilerle savaşma zamanı başlıyor.
    Mustela şampuandan ise ben de çok memnunum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O serum benin kurtaricim oldu diyebilirim:) mustela sampuan gercekten cok guzel:)

      Sil
  9. hyaluranic asidi merak ettim, epeydir araştırıyordum, cyrene'in de var , onu denedin mi? hangisi daha iyidir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cyrene'in hyaluronic asidini denemedim o yuzden bir fikrim yok ama cyrene markasini severim hem icerik hem ürünlerinin kalitesi iyidir:)

      Sil