9 Haziran 2016 Perşembe

chanel stick krem allık




Stick krem allıkları çok seviyorum,hem uygulamada çok kolay oluyorlar hemde çok doğal duruyorlar.Chanel'in 20 nolu stick krem allığı bugün bizlerle olacak.

Öncelikle bu allığı bu kadar çok sevmemin ilk nedeni rengini çok beğenmem,ilk görüşte aşk yaşadığım bu güzel bronz renk özellikle yaz aylarında hafif bronzlaşınca harika duran bir tonda.


Esmerlerde ve buğdaylarda ise daha naturel duran bu renk benim gibi beyaz tenliler için bronzlaşmadan biraz koyu dursada hafif yanmış tende nefis görünüyor.






Yapısı yumuşacık ve bu sebeple çok kolay sürülüyor.Ben allığı yanaklarıma hafifçe değdirip sonrasında duo fibre uçlu fırçayla dağıtıyorum.

Duo fibre fırçayla kullanınca çok daha güzel dağılıp homojen bir görüntü yakalanıyor.Makyaj süngeri kullanarak uyguladığımda güzel dağılmadı ve yer yer daha koyu kaldı bu yüzden fırça kullanmak daha iyi sonuç almamı sağlıyor.

Kalıcılığı çok iyi olan bu allığı sabah sürüyorum ve  akşama kadar cildimden milim oynamıyor.Bu tarz krem cilt ürünlerini genelde fondöten üzerine uyguluyorum.Pudra üzerinde maalesef yer yer koyu kalıp dağılmıyor,fondöten yada bb-cc krem tarzı ürünlerle harika sonuç alınıyor.




Krem allıklarda en çok mufe'yi beğenirdim ama Chanel'i denedikten sonra mufe ikinci sıraya indi.Hem kalıcılığı hem doğal duruşuyla Chanel stick krem allık tam not alıyor.Son günlerde severek kulandığım bu krem allık,makyaj çantamın vazgeçilmezlerinden biri oldu.

17 yorum:

  1. Güzel sunum güzel renk. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım.Rengi çok güzelmiş.Chanel'in hep toz ve krem allıklarına gözüm gider bu nasılsa dikkatimden kaçmış...

    YanıtlaSil
  3. Rengi çok hoş duruyor . Kalıcılığı da güzelmiş daha ne olsun. Güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kaliciliginin yuksek olmasi iyi oluyor,tesekkur ederim:)

      Sil
  4. pastel sanki buna çok benzer bir renk çıkartmış ben çok benzettim şu anda bir bak istersen benziyor mu benzerse alalım :-)))

    YanıtlaSil
  5. Ooov renk şahane! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. krem allık uygulamada beceriksizliğimden dolayı pek anlaşamamıştım bu tip ürünlerle ama renk <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda sadece iyi dagitmak gerekiyor,krem alliklarla ilk tanıştığımda uygulamasi zor gelmişti ama simdilerde tozdan daha cok krem formlu allik kullanıyorum:)

      Sil
  7. Sür çık ürünlerden bende seviyorum bu tarz allıkları :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel renkmiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Bende rengini cok begeniyorum,teşekkür ediyorum:)

    YanıtlaSil