9 Ağustos 2016 Salı

Elizabeth arden Visible difference nemlendirici



Herkese merhaba,bu gün blog'da cilt bakım rutinime yeni dahil ettiğim ve ilk kez denediğim bir marka olan Elizabeth arden olacak.Elizabeth Arden yıllardır en sevilen ve çok satılan ürünleriyle tanınan,kaliteli ve etkili bir marka.

Visible diffrence ise adından da anlaşılacağı üzere  ciltte gözle görülür bir fark yaratacağı iddia'sında bulunan bir krem.

Olumlu yönleri

-Ürünün yapısı oldukça yoğun,hatta o kadarki kremi parmağımla aldığımda ilk hissettiğim vazelinden bir tık daha yumuşak yapıda olmasıydı.Bu krem cilde yoğun nem sağlayıp,çok çok iyi besliyor ve aynı zamanda ton farklılıklarını ortadan kaldırıyor.


-Ciltte gözle görülür değişim vaadini kremi sürdükten sonra ertesi günün sabahı bariz olarak gördüm.Cildimde ton farklılığı vs olmaması bir yana dinlenmiş,nemlenmiş ve normalde olduğundan çok daha iyi görünen bir ciltle uyandım.


-İnce kırışıklıklar üzerinde oldukça etkili,varolan kırışıklıkları hafif hafif açıyor.


-Sadece sabah sürmek bile gün boyunca çok kurumuş olan cildimin akşama kadar nemli kalmasını sağlıyor.





Olumsuz yönleri

-Çok yoğun yapıda olduğu için hafifte olsa yağlı his ve bir miktarda ciltte ağırlık bırakıyor.Kremi sürdükten hemen sonra makyaj yapamıyorum çünkü kremin emilimi biraz yavaş.Yaklaşık 15 dk süre vermek gerekiyor.

-Vazeline yakın yapıda ve yoğun olduğundan dolayı sivilceye meyilli ciltlerde sorun çıkarma olasılığı yüksek diye düşünüyorum.(Gözenekleri tıkaması açısından)

-Keşke kavanozda değilde tüpte olsaydı demeden edemiyorum,hijyen açısından ve sivilce oluşumunun önüne geçmek için tüpteki ambalajları daha çok seviyoru


Genel olarak beğendiğim bir krem oldu,yukarıda bahsettiğim bir iki olumsuz yönü de olmasa sürekli alınabilecek bir krem ama hızlı emilmemesi ve yağlı his bırakması benim kremlerde pek hoşlandığım bir durum olmadığından bitince yenilemeyi düşünmüyorum.

Kremin fiyatı satış noktasına göre değişmekle birlikte ortalama 120 TL ve 200 küsur arası değişiyor.Şuan kremi Türkiye'de Sevil ve Tekin Acar'da bulabilirsiniz.İnternet üzerinden ise daha uygun fiyatlarla da satılıyor.

12 yorum:

  1. Cildim karma olduğundan hatta yazları neredeyse yağlıya döndüğünden bana uygun değil sanırım ancak markanın Superstart serumunu severek kullanıyorum bende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşlıya dönük ciltlere pek iyi gelmeyebilir filiz'cim haklısın... superstart serumu denemedim bende ona bakiyim:)

      Sil
  2. elizabeth arden sevdiğim bir markadır bu krem kışın yoğunluk açısından bana iyi gelebilir bir testera bakayım gittiğimde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemenizi tavsiye ederim iremcim özellikle cildi kuru olanlarda çok daha iyi sonuç verir diye dusunuyorum

      Sil
  3. Yağlı cildimde kesin sivilce yapar benim :/ makyaj yapmakta zorlanıyorsan, gece kremi olarak belki daha çok seversin veya kışın kullanmak da bir alternatif

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında benim cildimde kısım daha iyi durur diye düşünüyorum ama şuanda kullandığımda beni çok rahatsız edecek derecede problem yaramadığından kullanıyorum siricim:)

      Sil
  4. İlk defa duydum markayı mutlulukla kullan :*

    YanıtlaSil
  5. Yalnız tam benlikmiş bu krem; yazdım bir kenara... teşekkürler yorumların için, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denediginde beğenirsin umarım basak'cim:)ben teşekkür ederim

      Sil
  6. Markanin ürünlerini merak ediyorum ve denemek istiyorum fakat tedirgindim. Bu aralar t bölgesi yagli ve sivilceye meyilli bir cildim var, olumsuz da sonuclanabilir fakat renk tonunu esitleyip cizgileri azaltmasi kulaga cok hos geliyor. Belki yagli ve sivilceye meyilli ciltler icin de vardir kremi ayni serinin , bir bakicam, cok tesekkürler yaziniz icin :)

    YanıtlaSil
  7. Yağlı cildim için uzak durayım en iyisi :)

    YanıtlaSil