13 Eylül 2016 Salı

Eklips makyaj fırçası


Herkese merhaba! Bir süreden beri RT'in bold metal koleksiyonu makyaj fırçalarını görüp çok beğeniyordum.Ancak oldukça yüksek fiyatla satıldığı için açıkçası risk almak istemediğimden almamıştım. Neredeyse bir mac yada mufe fırçalarına yaklaşan bir fiyatta satılan RT  fırçaları bana göre oldukça yüksek bir fiyattan(100 tl ve civari) satışa sunulmuştu.

Fırçaların görüntüsü ve şıklığı ise aklımda kaldığı için alsakmı almasakmı kararsızlığı yaşarken tesadüfen Eklips 'in fırçalarını görüp büyük bir şaşkınlık yaşadıktan sonra (rt ile birbirlerine çok yakın zamanda aynı fırçalar piyasaya sürüldü) fiyatlarının da ortalama seviyede olduğunu görünce sırf görüntüsüne vurulduğum bu fırçayı tam zamanında yani Gratis bayram indiriminde yakalayıp aldım.





Aldığım fırça fondöten fırçası ama ben fondöten için kullanmamın yanı sıra kontür içinde kullanıyorum. 

Fırçanın kılları oldukça yumuşak,kullanma sırasında henüz dökülme yapmadı.

Ürün tutuşuda çok iyi,fondöteni ve kontür ürünlerini gerektiği miktarda fırçaya alıp uyguladığımda hiç sorun yaşamadım. 

Ürünü cilde yedirip,homojen bir görünüm verme konusunda ise gayet başarılı buldum.

Fırçanın tek kötü tarafı bence temizlik aşamasında leke bırakması oluyor.Çok uğraşmama rağmen biraz leke kaldı,fırçaları da kıyafetler gibi leke çıkarıcı ya basabilsek ne güzel olurdu:)) 

Gratis'in bayram indirimden 11.25 TL fiyatla aldığım bu fırça bence fiyatına oranla çok yüksek bir performans sergiliyor.

Kıyaslama yaparsam bir mac yada mufe fırçayla aynı diyemem tabiiki ama uygun fiyata alınabilecek en iyi fırçalar dan biri diyebilirim. Siz Eklips 'in bu fırça serisini denedinizmi?

7 yorum:

  1. Mutlulukla kullan Eklips fırçalarını beğenerek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Pudra fırçasını istiyordum da bulamadım artık bir sonraki indirimden alırım 😊 Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. birçok blogger arkadaşımda eklips makyaj fırçalarını okudum beğenmeyen olmamış
    şans vermek lazım

    www.lerzankaradan.com

    YanıtlaSil
  4. Ben de fondoten surme düşüncesi ile almayı düşündüm ama daha sonra kapatıcı saabitlemek veya aydınlatıcı sürme bahanesiyle aldım. Fondoten yerine eklips'in pembe saplı fırçalarından bir tane aldım ama henüz denemek kısmet olmadı :) sen beğendiysen tamamdır ama <3

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım, alıverişe son günlerde çıkınca bulamadım tabi fırçayı. Fiyatı da çok uygunmuş.

    YanıtlaSil
  6. Bayram döneminde rahatsız olduğum için bana gelen Gratis indirim mesajlarına hüzünlü bakışlar atmakla yetinebildim :( Şuan ahhh yani diyorum gitti güzelim fırça inşallah sonraki kampanyada yakalarım :) Musmutlu günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
  7. Burada indirimde hiç göremedim desem 😕

    YanıtlaSil