7 Şubat 2017 Salı

İsopharma whoo epilasyon ürünleri





Herkese merhaba,aranızda epilasyon yaptıranlar varmı? ben bir süredir lazer epilasyon yaptırıyorum ve şuan için sonuçlardan oldukça memnunum.İstenmeyen tüylerimin giderek azaldığını gördükçe dahada memnun olmaya devam ediyorum.

Epilasyon kalıcı sonuçlar vermesi açısından çok güzel olsada aslına bakarsak biraz ağrılı ve acı veren bir işlem.Özellikle daha hassas olan bölgelerde epilasyon için yapılan her atış sanki yakıyor gibi hissettirip yerimden zıplatıyor.Hal böyle olunca epilasyon yaptırmakta eziyete dönüşüyor.

Bunun için uyuşturucu kremlerden ve epilasyondan sonraki tahriş için aloevera jelinden faydalanıyorum.







İsopharma'nın whoo Aloevera jeli epilasyondan sonra oluşan yoğun kızarıklık ve hassasiyeti yatıştırıp cildin daha çabuk toparlanmasını sağlıyor.Benim cildim hem hassas hemde kuru olduğu için epilasyondan sonra inanılmaz bir kızarıklık oluşuyor.Epilasyondan hemen sonra kortizonlu bir krem sürüyorlar ama ertesi günde hafif hafif yanmaya devam ediyor.Jel içeriğindeki E vitamini ve aloevera'nın sayısız faydalarını barındırdığı için hem yanma hissini yok etmede hemde kızarıklığını almada çok iyi geliyor.






Tabii her aloevera jeli gibi sürdükten sonra hafif bir yapışkan his bırakıyor ama cildime epilasyondan sonra en iyi gelen şey olduğu için bu yapışkan hissi pek önemsemiyorum.

Uyuşturucu kremler ise epilasyondan yaklaşık yarım saat yada 40 dk öncesinde sürülmüş ve bekletilmiş olması gerekiyor.Yaklaşık 30 dk uyuşturma süresi var.Bu yüzden epilasyon yaptırılacak bölgeye epilasyon randevunuzdan hemen önce sürüp yola çıkmak ve uyuşturma süresini geciktirmemek gerekiyor.Oldukça işe yarayan ve epilasyon atışları sırasında acıyı neredeyse hiç hissetmemenizi sağlayan bir krem.

Sizin epilasyon öncesi ve sonrasında kullandığınız ürünler varmı?


3 yorum:

  1. Öncesi kullandığım ürünün adı nedir? Cyrene epilasyon sonrası kremini sürüyorum o da aloeveralı ve bir ferahlık hissi veriyor. Ama çok hassas ciltli olmadığım için sürsem de olur sürmesem de. Lazer epilasyon sonra bazen yüz kısmında acayip hassasiyet hissedebiliyorum o zaman işe yarıyor.

    YanıtlaSil
  2. Epilasyon öncesi kullanılan krem ilgimi çekti... ben de lazer yaptırmayı düşünüyorum; gerçi buz lazerda acı yok denecek kadar az ama yine de aklımda olsun :) Öperim!

    YanıtlaSil