6 Şubat 2017 Pazartesi

Loreal super lıner extra black




Merhabalar,sizde eye liner sürerken zorlananlardanmısınız? Yıllardır eye liner kullansamda hep elim titrer, o çizgiyi bir türlü güzel çekemem.Tabii bunca zamanın tecrübesiyle artık eye liner'ı düzgün çekmenin %50 sinin eye liner seçimi olduğunuda anladım.Kullanılan fırça yapısı otomatikman eye liner çekmeyi kolaylaştırıyor yada tam tersi zorlaştırıyor.Mesela ben kalem şeklindeki eye liner'ı daha pratik bulsamda istediğim ince çizgiyi çekmekte zorlanıp her seferinde istediğimden daha kalın bir çizgi çekmek durumunda kalıyorum.


Fırça şeklinde olanlarda ise çizgiyi düzgün çekmem zorlaşıyor.Geçen haftalarda Watsons'a gittiğimde Loreal'in bu keçe uçlu hafif kalın eye liner'ını gördüm.Bununla uygulamak daha güzel olur gibime geldi ve denemek istedim.Daha ilk denememde bile doğru tahmin ettiğimi anladım.







Hafifçe kalın olan fırça değil sanki gazlı kalem ucu gibi olan bu eyeliner düz tutulduğunda kalın bir çizgi çekmeyi kolaylaştırırken yan tutulduğunda ise ince bir çizgiyi hiç zorlanmadan çekmenizi sağlıyor.

Bundan sonra eye liner seçiminde bu tarz fırçalardan şaşmam.Uygulamayı ve zor gibi görünen eye liner çekmeyi hem zaman hemde düzgün sürmek açısından çok kolaylaştırdı.Tüm gün hiç akmadan sabit şekilde kalıyor.

İsminden de anlaşıldığı üzere simsiyah bir eye liner isteyenlerin çok beğeneceğini düşünüyorum.Watsons'tan yaklaşık 40 tl civarı bir fiyata aldım.Ufak bir küsuratı olabilir net hatırlamıyorum.




5 yorum:

  1. ucu güzel gözüküyor ben de çok zorlanırım genelde deneyebilirim bunu..

    YanıtlaSil
  2. Klıcıysa, bir de çabuk kurumuyorsa benim de aklımda olsun! Güle güle kullan, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de zamanında çok severek kullanmıştım bu eyelinerı :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de severek kullandım. Tek kötü özelliği biraz çabuk bitiyor sanki

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım, fırçası gerçekten pratik gözüküyor :)

    YanıtlaSil