28 Mayıs 2017 Pazar

Elizabeth arden 8 hour el kremi




Geçtiğimiz haftalarda ve aylarda Elizabeth Arden'in birçok ürününden bahsetmiştim.En son 8 Hour serisinin üçlü kofresindeki ürünlere göz atmıştık hatırlarsanız.O kofrenin içinde detaylı bakmadığımız bir el kremi vardı.Bu hafta o kremi yazmak,yorumlamak istedim.Zira bu 8 hour serisinin diğer ürünleri çok beğenildi.


8 Hour serisiyle alakalı yazdığım diğer yazılara göz attıysanız bu serinin ''mucize''olarak nitelendirilen,kozmetik dünyasındaki kült sayılan ürünlerden biri olduğunu söylemiştim.8 Saat içinde ciltteki sorun herneyse anında hızlıca tedavi eden özellikteki bu krem benimde favorim.

Elimdeki üçlü kofrede bu serinin el kremi de olduğu için son derece memnunum çünkü büyük ihtimalle kendim düşünüpte aynı serinin el kremini alayım demezdim.Kofrede olunca deneme şansım oldu ki çokta memnun oldum bu kremle tanıştığıma.



Aynı 8 Hour krem de olduğu gibi tedavi edici özelliği ön planda olan el kremlerinden.Hani birçok el kreminin temel taşı nemlendirmektir ya,bu kremde nemlendirme zaten üstün performansla sergileniyor lakin eldeki sounlarıda şıp diye ortadan kaldırıyor.

Çok yıkanmaktan,soğuktan,yada cilt problemlerinden dolayı aşırı kurumuş ve pullanmış ellerde harika sonuçlar veriyor.Bu seri zaten başlı başına tedavi edici nitelikte.Ben bu kremi açıkçası önümüzdeki kış için aklımda tutuyorum.Çünkü kışın ellerim o kadar kuruyor ki kıyafetleri giyerken bile hışır hışır kazaklara takılıyor desem abartmış olmam.

L'occitane she yağlı el kreminden sonra nemlendirme etkisini en uzun süreli bulduğum el kremi oldu.Bir kere sürünce saatlerce tazelemeye gerek kalmadan nemli tutuyor.Genel olarak çok beğendim.



8 yorum:

  1. Güle güle kullan canım. Bende en kısa zamanda alacağım gibi görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Bu aralar ellerim o kadar sorunluki buna göz atayım bende ,güzel bir yazı ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Elizabeth Arden el kremini hiç denemedim ancak L'Occitane kremi çok severim bende;)

    YanıtlaSil
  4. Elizabeth Arden ürünlerine duty free'de çok bakıyorum ama bir türlü almaya elim gitmiyor. En son seyahatimde de face mist'ini denedim; fakat öyle çok mucizevi gelmedi. El kremini ise merak ettim çünkü ellerim yaz-kış kurumaya müsait. Güle güle kullan Çağrı'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. çok severek kullanmıştım bu 8 hour serisini çok başarılı bence..

    YanıtlaSil
  6. El kreminde bende çok dikkatliyim. Ama bu ürünü daha önce denemedim.

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan canım. Artık ben de el kremini ihmal etmiyorum.

    YanıtlaSil