16 Kasım 2012 Cuma

Make up for ever hıgh definition concealer

Make up forever Türkiye'de satılmaya başladığı andan itibaren beni bir heyecan sardıki sormayın.You tube'da izlediğim makyaj video'larının çoğunda make up for ever kullanıldığını görüp keşke bende denesem diye diye bir hal olurdum.Nihayet ürünler Sephora'da satılmaya başladı,bende koşa koşa gidip her ürünü denedim,parmaklarımı farlara sokup,allıkları yüzüme boca ettim:))İlk aldığım ürün ise kapatıcısı oldu.Hali hazırda kapatıcım bitmişken make up for ever'dan bir şey edinmenin tam zamanı diye düşündüm.

 Ürünün kapağını açınca silikon bir başlık çıkıyor.Ürünün tepesindeki kısmı döndürünce kapatıcı bu silikon uçtan çıkıyor.Bence ürünü uca getirmek için döndürmeli değilde bir kaç tık tık diye basıp ürünü alabilceğimiz bir başlık yapsalar daha iyi olurdu.Bu şekilde ihtiyacımdan fazla ürün geliyor.
 Kapatıcı özelliği çok yoğun,yani koyu halka,morluk gibi ton farklılıklarını güzel şekilde kamufle edecektir.Ürün biraz yoğun yapıda olduğu için hafifçe çizgilere dolup olan çizgiyi belirginleştiriyor.
Ürünün kapatıcı ve aydınlatıcı özelliği çok güzel ama beğenmediğim kısımlarda var.
1-Ürünün başlığı döndürmeli olduğu için fazla ürün geliyor.
2-Çizgilere doluyor,daha ince yapılı olmasını tercih ederdim.
Kısaca ürün güzel ama bir iki tane eksi yönleride bir çok üründe olduğu gibi var.Bu ürünü bitirince ben yine touche eclat'ıma geri dönmeyi düşünüyorum.

12 yorum:

  1. MUF ı ben de cook sevıyorumm allığım o kmadar bereketli kiii! Ve de renkler harika bu markada. Bebeğim sende bu güsel gözler varken -MAŞALLAH- inan hiç biişi sürmesen de çoook tatlısın!
    Touch Eclat-YSL ben de kullandım ama bana kapatıcıdan cok aydınlatıcı ozellıgı belirgin geldi. Acaba Elizabeth Arden mı denesen cokk guseldı ben de benım mac btince kendisine donmeyı dusunuyorum. Sisley i bile sevemedim

    YanıtlaSil
  2. cnm benim güzel yorumun için teşk.ederim:) muf allıklara bende bayıldım:) listemde var elimdekiler bitince alacağım.elizabeth arden deniycem cnm ama touche eclat bende süper oldu :)

    YanıtlaSil
  3. Sanırım kapatıcıdan çok gözünün rengine baktım. :D Çok güzel gerçekten. :]

    YanıtlaSil
  4. Burdan fazla kusurlu görmüyor çizgiler için . Çok güzel durmuş. Fresh bir görünüm olmuş :)



    suslugunlugum.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. öyle duruyor cnm ama touche eclat'ta hiç çizgi görünmüyor onla kıyasladım:) saol tatlım:)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel kapatmış. Ben de Mac select cover up ve mineralize concealerı tavsiye ediciiim. Bir bak bence daha önce denemediysen. Özellikle mineralize olana bayılma olasılığın yüksek! :)

    YanıtlaSil
  7. hemen yazıyorum onuda deniycem cnm:)

    YanıtlaSil
  8. Profesyonel Makyöz olarak sadece MUFE ürünlerini kullaniyorum, MUFE ürünleri cok az miktarda uygulanmalidir ve bunun icin de kremli olan tüm ürünleri firca ile uygulamayi deneyin asla bir daha vazgecemezsiniz bu da MUFE Make-up Artistten bir oneri sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Bilgilendirdigin icin teskler cnm bir dahakine cok az urunu fircayla surecegim;)

    YanıtlaSil