26 Aralık 2012 Çarşamba

Mac face-body fondöten




En sevdiğim fondötenlerden biri Mac face-body.Ürün yüzümde maske efekti yaratmadan doğal bir şekilde ışıltı katarak gönlümü fethediyor.Kapatıcılığı orta seviyede.Fazla problemli bir cilt yapınız yoksa uygun olacaktır.Yarı şeffaf bir duruşu var ve buda ürünün ciltle bütünleşip doğal durmasını sağlıyor.



Bu cildime ilk sürdüğüm ve dağıtmadığım hali.Su bazlı,akışkan yapıda olduğunu görüyorsunuz.


Buda cildimi iyice yedirdikten sonraki hali.İçindeki doğal pırıltıları farketmişsinizdir.İŞte bu fondötende sen sevdiğim şey bu ışıltı :) Ancak cildiniz problemli,sivilceli olduğu bir dönemde bu fondöten biraz yetersiz kalabilir.Dediğim gibi yarı şeffaf yapısından dolayı sivilce izi vs. gibi şeyleri kapatma konusunda çok başarılı değil.


5 yorum:

  1. Canımmm bayıldım ışıltısınaaa! mac ın heralde bı tek fond. ını kullanmadım :/ aptallık etmısımm bı dahakıne denıım :D
    senı optum kocaman tatlı kuzum benımmmm!

    YanıtlaSil
  2. İstanbul'a gittiğimde mutlaka bakacağım Mac'e. Malesef yaşadığım şehirde Mac yok ve ben pudra ve fondötenlerini çok merak ediyorum.

    Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. @serap tan;Bende o ışıltıya hayranım cnm:) mutlaka dene eminim memnun kalacaksın:) bende çoookk öptüm:)

    @kybele renkleri;tavs,ye ederim cnm,mac bulduğunda kaçırma bence:)

    YanıtlaSil
  4. İyi günlerde kullan,pırıltılı oluşu çok hoş fakat bana sarımsı bir görüntüsü varmış gibi geldi yüzde hoş duruyormu merak ettim

    YanıtlaSil
  5. ışıltısı gerçekten çok harika olmuş. Bilmiyorum Azerbaycanda varmı yokmu olursa mutlaka alıcam sevgiler

    YanıtlaSil