7 Aralık 2012 Cuma

Yves rocher ultra nourishıng hand cream











































Yves rocher'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı %30 indirim ve allık hediyesi kampanyası sayesinde ne zamandır uğramadığım mağazaya girip ne var ne yok bir bakayım dedim.Papatya kokulu bu kremi indirimden faydalanıp 10tl'ye aldım.Yanında birde allık hediye ettiler.Allık başka bir yazıda karşınızda olacak.Gelelim kremimize,oldukça güzel bir kokusu var.Yalnız papatya kokusundan hoşlanmayanlar için iyi bir alternatif olmayabilir.Kremin nemlendirmesi çok güzel.Hafif yağlı bir krem ama sürdükten sonra ellerimde yağlı bir his kalmadı.En hoşuma gidende bu oldu zaten.Krem güzel nemlendiriyor ama elde yağlı his bırakmıyor el kreminde aradığım en önemli şeylerden biri bu.







































İçinde paraben olmaması ve etiketindeki organik yazısı ise kremi tadından yenmez hale getirdi.Soğuk kış günlerinde kurumuş,çatlamış ellere kremimle veda ettim :)

9 yorum:

  1. İndirim ve allık hediyesi hala devam ediyor mu acaba? Güle güle kullan canım kremini.

    YanıtlaSil
  2. yves roche'nin çok tatlı mağazaları var ama bu allık hediyeli kampanyasından yararlanasım bile gelmedi nedense çok verim alamadım bu markadan. Ama paraben içermeyen doğal içerikli bu kremi tercih ederim gibi geldi. Verdiği allık da güzelse:)))

    YanıtlaSil
  3. cnım papatya degıLmıs o ben okudum sımdı
    Yatıştırıcı, koruyucu ve yapılandırıcı özelliğe sahip Organik Arnika içeren formülü ilE ellerinizi yoğun ve kalıcı bir şekilde nemlendirir.
    Çok çabuk emilen formülü rahat bir kullanım sağlar.
    13.50 TL fıyatı sıtesınde pahalanmıŞ sanırım sen ıyıye alMıssın geNe..

    YanıtlaSil
  4. @melislicious;organik icerikli olmasi benimde hosuma gitti cnm

    YanıtlaSil
  5. @matruska;kokusu ayni papatya cnm uzerindeki cicekte benziyor;)) fiyat ayni pahalilanmadi ben ,%30indirimden aldim diye yazdim

    YanıtlaSil
  6. benzıyor ama famılyası baskadır cnım ondan dedım busuru benzeyen cıcek var papatya ama kokusu papatya bısı dıyemıyceĞim;))
    vLLa sıtesıne baktıM 13-5 yazıyordu sıtenın yalancısıyım ozaman :/

    YanıtlaSil
  7. süper fırsat güle güle kulllan

    YanıtlaSil