16 Ocak 2013 Çarşamba

Bargello perfume



Bargello parfüm'ü daha önceden denediğimi ve kokularını çok beğendiğimi yazmıştım.O yazıdan sonra Bargello bana şık bir jest yaptı ve yeni ürünlerini denemem için gönderdi.Aslında ürünler geleli bir hafta kadar oluyor ama denemeden yorumlamak doğru olmayacağı için yazımı biraz beklettim.Bu parfümler Bargello'nun kendi üretimi olan yeni parfümleri.Kutuları aynı gibi görünüyor ama kokular farklı.Sol baştan Bargello vogue-sare,bargello optiomistic-opalini,bargello optiomistic-joy ve bargello vogue pera.Vogue ve optimistic olarak iki farklı seriden ikişer farklı parfümle bana kalırsa Bargello büyük çıkışını yaptı.Kokular bir parfüm delisi olarak kokladığım ve sıktığım ilk andan itibaren hoşuma gitti.

Vogue serisi benim gibi daha baskın kokulardan hoşlananlar için biçilmiş kaftan.Ben odunsu ve baharatlı kokulardan hoşlanıyorum.Bu sebeple vogue serisi tam benlik.Optiomistic ise daha temiz ve hafif kokulardan hoşlananlar için ideal.Ben ürünler elime geçtiğimden beri gündüzleri optiomistic serisini akşamları ise vogue serisini kullnıyorum.Her sıktığımda bu hangi parfüm diye soranlar oluyor.Bargello'nun kendi üretimleri,yeni parfümleri deyince şaşırıyorlar henüz çok yeni olduğu için çok bilen yok gibime geliyor.Ancak kokulara çok övgü alıyorum,kalıcılıkları çok çok fazla.Sabah sıktığım parfümün kokusunu akşam yatarken hala üzerimden alıyorum.Buda parfümde en sevdiğim özellik yani kalıcı olması.

Tabii Bargello bu kadarla kalmamış birde deodorant serisi çıkartmış.Fotoğraflarda gördüğünüz deodorantlar sol baştan Cashmere,bright summer,bright angel white crystal.Cashmere ve white crystal 48 saat terlememe vaadinde bulunuyor.Ben ,en çok cashmere ve bright angel'ın kokusunu sevdim.Bu arada deodorantlar normal bir dedorantın kalıcılığından daha fazla kalıcı kokulara sahipler, ben bunu deneyimledim.Ama ürünlerin kokusu kadar sevdiğim bir başka özellik ise Paraben içermiyor olması.Bargello'yu bu güzel girişimden ötürü kutluyor başarılarının devamını diliyor,yaptığı jest için ise kendilerine teşekkür ediyorum.

8 yorum:

  1. aaa duymamıştım hiç şişer tasarımları falan da güzel gözüküyor. Buaralar ben de parfüm arayışına girdim bi bakayım. Yerli kozmetik mi acaba?

    YanıtlaSil
  2. ben de daha önce duymamıştım canım nerden ulaşabiliriz acaba.ama çok güzel bir jest yapmışlar :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. @melislicious;Yerli kozmetik cnm,çokta güzel :)

    @boşnak kızı;cnm parfümler satışa yeni çıkıyor,Bargello'nun her şubesinde bulabilirsin.Teşk.ederim:)

    YanıtlaSil
  4. geçtiğimiz hafta ben de aynı kargoyu aldım :) lakin siz diyene kadar kokuların farklı olduğunu fark etmemiştim :S şişleri kutuları aynı görünce sadece birini deneyip diğerini hediyelik saklamıştım :S vogue ler çok ağır ama optimisticleri çok beğendim ben de:)

    YanıtlaSil
  5. Kutuların yan tarafında seri ve adları yazıyor halbuki dikkatinizden kaçmış demekki oluyor bazen:) vogue serisi tam benlik kokular,sevdiğim tarza çok yakın zevkler ve renkler.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bargelloyu severim ben de, doldurma parfüm alacaksam ilk tercihim olur. Keyifle kullan canım, misler gibi kok :)

      Sil
  6. bargello 141 kodku parfumun ismi nedir ?

    YanıtlaSil