28 Ocak 2013 Pazartesi

Sephora far fırçası-çift yönlü




Sephora'nın kendi üretimi olan fırçalarını beğeniyorum.Eskiden samur kılı fırçalar kullanmayı seviyordum ama o fırçaların yapılması için hayvanlara ne gibi işlem-işkence uygulandığını öğrendiğimden beri sentetik kıllı fırçalara yöneldim.Sephora'nın çift yönlü fırçalarını çok seviyorum.


Tek fırçada iki farklı fırça ucu var.Böylece göz makyajımı yaparken  farklı farklı bir sürü fırça arayışım yerine durumu daha pratik şekilde halletmiş oluyorum.Birde yine Sephora'nın çift yönlü pudra-allık fırçası varki oda en sevdiklerimden.


Fırça'nın fiyatı 39.90 tl.Yani 40 tl.Şu pazarlama hilesi olan 39.90-39.99 gibi fiyat oyunlarına sinir oluyorum bu arada :)) Bu etiket hilesini ilk çıkaranların da İngilizler olduğunu biliyormuydunuz? 

Bunlarda alışveriş sonrası Sephora'nın verdiği Sample ürünler.Denenmek için bekliyorlar.

14 yorum:

  1. fırça kullanışlıya benziyor:)güle güle kullanın
    omurinandi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. sephoranın fırçalarını ben de çok seviyorum güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. fırça çok pratikmiş canım güzel günlerde kullan :) etiket politikasıyla ilgili fikirlerine de tamamen katılıyorumm :)))

    YanıtlaSil
  4. sephora fırçalarına hep bakıyorum ama almak kısmet olmadı kullanışlı ve çift tarafıyla işlevsel bir ürüne benziyor
    güle güle kullan

    YanıtlaSil
  5. @ömür inandı;evet kullanışlı:) teşk.ler

    @audrey;teşk.ederim:)

    @boşnak kızı;aynen çok pratik,teşk.ederim:))

    @kozmetik deneyimleri;tavsiye ederim güzel bir fırça,teşk.ler:)

    YanıtlaSil
  6. çok fonksiyonel bir fırçaya benziyor cnm güle güle kullan!
    ben de samur fırçaya karşıyım ama keçi kılı bir allık fırçam var çok memnunum. Keçi kılı için öldürülmediğinden onu kullanabiliyorum:)))

    YanıtlaSil
  7. evet cnm aynen öle:) cnm ne güzel hayvanları düşünüyor olman tebrik ederim seni:)

    YanıtlaSil
  8. Gule gule kullan o guzel gozlerine harika farlar uygula

    YanıtlaSil
  9. Canım ben nedense çift taraflı fırçaları pek sevmiyorum, 1 tane var elimde muhafazasında zorlanıyorum. Sephora fırçaları da çok merak ediyorum ama. O diğer fırçanda kırmızı/pembe öyle bir renkti sanırım değil mi? Onu da beğeniyorum aslında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdacım, ben artık tozlanmasın diye fırçalarımı açıkta bırakmıyorum. Büyükçe kutular buldum, onların içinde yatay vaziyette, çekmece içerisinde saklıyorum. Hem böylelikle çift taraflı fırçalarım da ezilmemiş oluyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.
      xxx

      Sil
  10. cnm kutusunda saklarsan uçları zarar görmüyor,evet cnm doğru hatırlamışsın diğeri fuşya rengi :)

    YanıtlaSil
  11. Çok kullanışlı görünüyor. Karıştırma fırçaları tamam da, yassı olan far uygulama tarafı sanki bana farı tutuyormuş gibi geliyor. Doğal kıllı olanlarda olduğu gibi güzel sürmüyor sanki... Bunda durum nasıl memnun musun?
    Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  12. Cnm ben memnun kaldım ama tabiiki doğal kıllı olanda daha az efor sarf ediyorsun çünkü daha çabuk dağıtılıyor vs sentetik olanlarda biraz daha uğraşmak gerekiyor.teşk.ederim cnm.

    YanıtlaSil