14 Şubat 2013 Perşembe

Bioderma sebium al correcteur






Bioderma'dan cilt pürüzleri ve kusurlarına karşı savaşan harika bir ürün geldi.Ürün cilt kusurlarını kapatmaya ve gidermeye yardımcı oluyor.




Ürün sivilce üzerine uygulandığından sivilceyi küçültüp hızlı bir şekilde tedavi olmasını sağlıyor.Enflamasyondan sorumlu bakterilerin giderilmesine,kızarıklığın yatıştırılmasına ve cilt kusurlarının görünümünün azaltılmasına yardımcı oluyor.

Biyolojik olarak sebum kalitesini iyileştirip gözeneklerin tıkanmasını engelleyerek siyah nokta oluşumunu sınırlar.

Akne izlerinin oluşum riskini azaltmaya yardımcı olur.



Ürünün ambalaj tasarımı özellikle çok hoşuma gitti.Kapağındaki başlığı döndürüp açınca yeşil renkli düzeltici ürün çıkıyor.Ürünün kolay uygulanmasını sağlayan aynalı kapakta unutulmamış.Altından ise renkli kısım çıkıyor.Bu renkli kısım cildi nemlendirip,bakımını yapıyor ve cilt kusurlarını kapatıp cilt tonunu eşitliyor.Düzeltici yeşil ürün ilk başta ciltte yeşil yeşil kalacak gibi zannettim ama elimle hafifçe dağıttığımda kayboldu.



Düzeltici yeşil ürün üzerine renkli dokulu bakım ürününü sürdükten sonra görüntü aynen böyleydi.Yani yeşillik vs kalmadı.Ürün 30 ml.Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı 59,50tl.

6 yorum:

  1. anlamadım ben şimdi önce yeşil üst kapaktaki kısmı sonra da tüpteki ürünümü sürüyorsun?

    YanıtlaSil
  2. Evet cnm once yesil sonra renkli kisim suruluyor

    YanıtlaSil
  3. Güzel görünüyor, kullananlar için iyi seçim! :) Faydalı paylaşım. :)

    YanıtlaSil
  4. Evet iyi bir ürün,faydalı:)

    YanıtlaSil
  5. Kapatıcı özellikli olması güzel olmuş ..sivilcelerden hallice olduğum bu dönemde fazlasıyla işime yarayacaktır ..saol canım :)

    YanıtlaSil
  6. sivilcelerde güzel çalışıyor tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil