21 Şubat 2013 Perşembe

Caudalie gentle cleanser




Makyaj temizleyiciler en az cilt bakımı kadar önemli benim için.İyi bir makyaj temizleyici olmazsa olmazlarımdan.Sürekli olarak kullandığım,bittikçe aldığım iki makyaj temizleyicim var.Biri Bioderma bir diğeride Caudalie.Cildimi daha kuru ve pullanmaya yatkın hissettiğimde elim Caudalie'ye gidiyor.Krem formatındaki ürün yumuşak yapısıyla hassas ciltleri nazikçe temizliyor.İçeriğinde üzüm çekirdeği polifenolleri,ayçiçeği ekstresi,buğday ekstresi,tatlı badem yağı,jojoba yağı,shea yağı,tatli limon,tatlı portakal,lavanta,sandal ağacı yağı var.Yani cildi temizlerken besliyor,içeriği en hoşuma giden ürünlerden biri.En önemliside içeğinde paraben,fenoksietanol,renklendirici ve mineral yağ içermemesi.Sağlıklı bir içeriği olması ürünü sevmemin ikinci nedeni.Üçüncü ve en önemli nedeni ise hayvanlar üzerinde test edilmemesi.Ürünü az miktarda pamuğa sıkarak cildimize sürüp,silmeye başlıyoruz.Silme sonucu görüntü alttaki fotoğrafta olduğu gibi.


Anlaşılacağı üzere makyajı her zerresine kadar temizliyor.Ürünü kullandıktan sonra cildimde yumuşaklık,oldukça nemli bir yapı hissediyorum.Hassas ve kuru ciltlerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor bana göre.

6 yorum:

  1. Caudalie benim en sevdigim cilt bakim markam ve daha öce de birkac cilt temizleme ürünlerini denedim. Ben de bu markayi gercekten cok seviyorum ve muhtesem buluyorum, seni söyledigin üc nedenden dolayi :-)

    YanıtlaSil
  2. Aynı şekilde en sevdiklerimden biri:)

    YanıtlaSil
  3. hiç denemediğim bir marka.. ama iyi olduğunu duyuyorum..

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle çok iyi bir marka cnm tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir temizleyiciye benziyor, bu markanın ürünleri genel olarak bayağı iyi, güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  6. evet güzel bir ürün,teşk.ederim:)

    YanıtlaSil