2 Şubat 2013 Cumartesi

Skin recipe peeling etkili maske

Gratis'te gezerken tesadüfen rastladığım tek kullanımlık maske reyonu ilgimi çekti.Çeşit çeşit,renk renk maskeler olan reyonu biraz karıştırdım ve iki maske aldım.İlki bu gün itibariyle denendi.

Yulaf unu içeren peeling özellikli bir maske.Siyah noktaları azaltma ve cildi tazeleme vaadlerinde bulunuyor.İçinde minik peeling partikülleri var.Maske oldukça fazla sıvı formda.Bu maskelerde pek istemediğim bir özellik.Sürerken ha aktı ha akacak korkusuyla rahat edemiyorum.Paket minik ama içeriği çok fazla.Ben ürünün neredeyse 1/3 'ini kullandım ve tüm yüzüme yetti.Kalan make hala paketinde yarın kullanılmayı bekliyor.

Yüzüme sürdükten yaklaşık 5 dakika kadar sonra maske hemen kurumaya ve cildim gerilmeye başladı.Normalde peçeteyle soyarak çıkartın diye yazıyor ama ben az miktarda suyla cildimi ovuşturarak temizledim.İçerisindeki peeling taneciklerinden daha çok fayda sağlamak için.
 
Bu arada maske 15 dk ciltte bekletip sonra temizleniyor.İlk kullanım için çok fazla etkisini gördüm diyemem ama cildimi biraz rahatlattı gibi.Peeling etkisiylede ölü hücreleri temizledi.

7 yorum:

  1. fiyatı ne kadardır? ben de yulaf unlu maske kullanmışım ama sürme gibi degil böyle içinde peçete vardı yüzüme serdim onu 15 dakika bekletdikden sonra yüzümü yıkıyordum ve ayrıca kremi vardı. çok güzeldi. peçetesi kurumuş ama kremini hala sürüyorum. senin aldığın maske gibi bişeydeydi. ama kremi hala bitmiyor:) Azerbaycandan sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. ben de kullanmıştım bu çeşidini fena değildi ama ikinci kez almaya gerek görmedim, gerçi bir paket 3-4 kez yettiğinden fiyatı uygun :)

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü ben de kullanmıştım,ama iyi bir sonuç alamamıştım:((

    YanıtlaSil
  4. Bir türlü beğenemedim ben de bu peelingli maskeleri :( o anlık işe yarıyor sadece sanki :(

    YanıtlaSil
  5. Ben de arada Watsons ve Gratis'in tek kullanımlık maskelerini deniyorum. Sürekli kullandığım maskeyle dönüşümlü olarak kullanmak iyi oluyor, bunu da deniycem canım :)

    YanıtlaSil
  6. Dün Gratis broşüründe görmüştüm.Ben de denemek istiyorum.Soyulabiliyor olması güzel ama Rossman maskeleri kadar etkili olduğunu sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  7. @hayal k-zadeh;fiyatı 3-4 tl arası bir rakamdı.Sevgiler:)

    @kitten;bende bir daha almayı pek düşünmüyorum,azla bir etkisi olmadı yazdığım gibi:9

    @melis's world;böyle tek kullanımlık ürünlerden çok yüksek performans beklememek gerekiyor sanırım bendede yüksek bir etkisi olmadı:)

    @bushe;peeling etkisi fena değil,içindeki partikül oranı fazla ama maske etkisi öyle ahış şahım değil tabiki:)

    @sevda s;watsons'ın maskelerini hiç denemedim bende onları deniyim:)

    @süslü ve pembe dünyam;rossman'ınkinide denemedim onada bakayım:)

    YanıtlaSil