5 Mart 2013 Salı

Phyto Gloss











































Geçen hafta Phyto'dan denemem için gönderilen,yazısı şurda  Phyto gloss'u kullanmaya başladım.Bir kaç uygulama sonrası ürünle ilgili fikirlerim oluştu ve şimdi phyto gloss'u anlatma zamanı.Ürün pompalı bir şişede.Yaklaşık on kullanımlık.Boya sonrası yıpranan saçlara bakım yapıp,saç rengini belirginleştiren ve ışıltı katan bir ürün.İçeriğindeki mango yağı sayesinde saçları kullanım sonrası inanılmaz canlandırıyor.Ben en son yaptığım saç boyama işleminden sonra saçlarım oldukça cansızlaşmıştı.Bu ürün tam zamanında yetişti diyebilirim :) İlk önce ürünün kapağının altından çıkan bir çift eldiveni giyip,üründen yaklaşık 5-6 kez pompalayarak elimize sıkıyoruz.Benim saçlarım uzun olduğu için yaklaşık 10 kez pompaladım.Ancak yetti.Eilmin içinde ürünün yeni sıkılmış halini görüyorsunuz ufak pırıltılar barındırıyor.Eldiven giyiyoruz çünkü ürün saçımızın rengini belirginleştirmek için bir miktar boyuyor.Uygulama sonrasında saçlarımızı iyice duruluyoruz. Saçlarımı durularken inanılmaz bir yumuşaklık hissettim.Sanki yoğun bir saç maskesi yada besleyici bir serum kullanmışım gibi.Kuruttuktan sonra saçlarım canlandı.Güneşte o minik pırıltılar ortaya çıktı ve saçımın rengine hafiif kahve renkli efektler kattı.




Saçımın uyulama öncesi ve sonrası fotoğraflarını özellikle çektim.Aradaki hafif ton farkını daha görmek açısından.Benim ürün koyu sarı ve açı kestane renkli saçlar içindi.Kestane-kahve yansımaları sonrası fotoğrafında görebilirsiniz.Saçlarım phyto gloss'u kullanmaya başladığımdan beri ciddi anlamda güçlendi ve canlandı.Bittiğinde ikinci şişeyi alacağım ürünlerden biri.



13 yorum:

  1. merak ettim bu urunu nerde ve ne kadar acaba bilgim yok hic

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eczanelerden alabilirsin,satış fiyatı 59 tl

      Sil
  2. Çok merak etmiştim bu ürünü bloglarda görünce ..1 bucuk sene önce saçlarımı koyu renge boyatıp bıraktım şu an sadece uçlarında boya kaldı ama biraz matlaştı boyasız saçlarada kullanabilirmiyiz acaba bi problem olmaz herhalde ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm bence kullanabilirsin,zaten renkten çok saçı beslemesi ve onarması daha aktif.

      Sil
    2. Aynı yorumu yazmışım okumadan sen de cevabı vermişsin zaten :))

      Sil
    3. Onceki yorumun gelmedi zaten cnm:)

      Sil
  3. Renk gerçekten hoş görünüyor. Benim saçlarımda balyaj vardı, daha sonra doğal rengine boyattım, bi 8 aydır da boyatmıyorum. Yani bir kısmı kendi rengi bir kısmı hala boya, acaba ben de kullanabilir miyim ki?

    YanıtlaSil
  4. çok merak ettim ya peki açık sarı saçlar içinde varmı bu üründen??

    YanıtlaSil
  5. yapısını beğendim fiyatı hakkında bilgin var mı?
    bloğumda ojeleşme etkinliği düzenliyorum:
    http://www.makyajvehersey.blogspot.com/2013/03/bende-yapyorum-ojelesme-etkinligi.html

    YanıtlaSil
  6. bende denediiim ve çok sevdimm!! çok güzel bir ürün :)

    YanıtlaSil
  7. Benim saclarımda boya yok,saclarım sarı.Sacları daha cok actıgını ve ışıltı kattıgını duydm dogru mudur??

    YanıtlaSil