18 Nisan 2013 Perşembe

Saç rengini evde,kendin aç.




Saç rengim sarıyken çok sıkıldım deyip,kuaförümünde gazına gelip kızıl-kahveye boyattım.Sonra o kızıllar aktı turuncumsu bir renk çıktı,kendim kahve rengine boyadım.Havaların ısınmasıyla bende yine bir sarı sevda'sı yükselmeye başladı.


Garnier'in küllü kumral ve koyu sarı renklerini alıp saç rengimi bir kaç ton açmak istedim.Alttaki fotoğrafta saçımın boya öncesi hangi tonlarda olduğunu görüyoruz.Saçımı Garnier'le ilk defa boyuyorum.Daha önce schwarzkopf ve loreal'le boyamıştım.Garnier boyadan çok memnun kaldığımı ayrıca belirtmek istedim çünkü boya işlemi sırasında saç derim hiç yanmadı.

İki rengi karıştırıp boyayı saçıma uyguladım,25 dakika kadar bekletip yıkadım ve yıkama işlemi sonucu yeni saç rengim işte burda ta-taaaammm:)



Nasıl olmuş,beğendinizmi?

15 yorum:

  1. çok hoş bir ton olmuş bayılırım sarı yansımalı kumral rengine, güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  2. ben beğendim güle güle kullan :) yaz aylarına uygun bi renk

    YanıtlaSil
  3. turunculuk var mı peki içinde hiç:) benim de 7.1 ama ilk başta kumral normal 1hafta sonra sarı gibi oluyor ama evde fotolarda vs turuncumsu sarı gibi görünüyor sinir oluyorm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turunculuk cok cok hafif ama eski boyalardan kalmis olabilir:)

      Sil
  4. Cok tesekkurler ben de bu karisimi deneyecegim o zaman nasilsa acik renk saclarim:) yeni sac renginizin guzel oldugunu yazmamisim cok hos rengii. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuş gerçekten rengine bayıldım. Pırıl pırıl parlıyor saçların maşallah..

    YanıtlaSil
  6. vuuuuu dedim resmen perim bu sari sevdasi birden hortlayiveriyor perim banada bugun oyle oldu ayni garnier indirimdeydi aldim biraktim aldim biraktim sonuc olarak almadim ama renk super olmus ya o kizil sacin nasil sogan kabugu rengi olmamis sastim kaldim acaba bende ayni sonucu alir miyim ki ben cok sevdim boyamak istiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm bende ilk boyarken sogan kabugu olabilir diye dusundum ama en kotu acik sari rengini alir bidaha boyarim dedim ama gerek kalmadi sende dene bence:)garnier cok iyi bu arada tavsiye ederim hic yakmadi

      Sil
  7. ne ölçülerde karıştırdınız iki boyayı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iki rengide bir kutu olarak kaba dokup esit olcude karistirdim

      Sil
  8. iki boyayı hangi ölçülerde karıştırdınız peki?

    YanıtlaSil