10 Haziran 2014 Salı

Make up for ever cream blush


Geçen gün Sephora'ya gittik,gittiğimizde aklımda allık almak hiç yoktu.Sadece ruj alıp çıkacaktım güya,ama Sephora'nın suları tehlikeli sular.Her nekadar bu sefer kazasız atlatacağım desemde Sephora kazazadesi olarak çıkmış buluyorum kendimi.Neden derseniz dolaplar dolusu kozmetik ve renkli kozmetik öylece beklerken hala almak niye? ama bu sefer kanıma annem girdi.Bak bunun rengi sana çok yakıştı,bak bu renk jokerdir hep sürersin diye diye nihayet aldırdı.Orda da söyledim anneme keşke seni make up for ever'da satış danışmanı falan yapsalarmış kesin satışlar ikiye katlanırdı diye.Bu rengi hiç beğenmemişken ve aklımda hiç allık almak yokken nasıl aldım bilmiyorum ama daha ertesi günü aldığıma o kadar memnun oldum ki bu sefer anneme iyiki aldırdın diye teşekkür ettim :))Neden iyiki aldım çünkü,renk benim gibi açık renk ciltlere cuk oturan doğallıkta ama bir yandanda ben burdayım diye kendini belli eden nefis bir renk.



 Ambalajda her ne kadar turuncumsu kırmızı gibi dursada az az uygulandığında koyu şeftali tonlarında bir renk çıkıyor.Krem allıkların bir çoğunda yaşadığım o ilk bir kaç saatte uçup gitme durumu bu allıkta hiçmi hiç olmadı.Saatlerce yüzümde ilk sürdüğüm gibi kalıp,tazeleme problemi çıkarmadı.Bende diyordum bu ambalaj küçücük ,2.8 gr bir ayda biter diye ama çok az miktarlarda kullanıldığı için sanırım bir kaç aydan fazla(her gün kullanıldığında)gider.Pigmentasyonu çok yüksek,bu yüzden minicik miktarlarda alıp uygulamak gerekiyor.


Normalde krem allıkları duo fibre fırçalarla uygulamaktan yanayım ama yeni taşındığımızdan benim ''kozmetik'' etiketli kolilerimin bir kısmı henüz açılmadı ve fibre fırçam piyasada olmayınca eskiden fibremi vardı diyip allığı parmaklarımla uyguladım.Gayet güzel,homojen bir görünüm aldı.Parmaklarımla uyguladığım için aslında eşit dağılmayacak nokta nokta kalacak diye korkuyordum ama o kadar yumuşak ve kaygan bir yapısı varki eşit dağılması için fırçaya hiç gerek kalmıyor.Aynalı kutusu sayesinde çantaya at,gerektiğinde şip şak kullan ürünlerden biri.




10 yorum:

  1. Rengi çok hoş durmuş gerçekten.
    Ayrıca krem allık yaz mevsimi için ideal bence.
    Make Up Forever'a uğradığımda mutlaka bakacağım.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yaz icin ciltle butunlesen urunleri uygun buluyorum,begenecegine eminim:

      Sil
  2. Rengi çok hoş,tam yazlık! Bu markadan benimde almayı planladıklarım var ama hem yaz hemde taşınma telaşım bitsin diye bekliyorum :)
    Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. En kaliteli ve kalıcı krem allıklar MUFE'ninkiler diye duydum. Bu kadar allığım var niye bir tane bu markadan almamışım acaba! Güle güle kullan icidden yakışmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen oyle cnm krem allikta muf'i tek gecerim,cok teskler:)

      Sil
  4. Yanaklarin süper görünüyor gercekten! Benim hic krem alligim yok, ama simdi alasim var haha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence hemen bir tane edinmelisin,mümkünse mufe'den ;)

      Sil
  5. Rengi sana çok uyumlu olmuş , şeftali renk allıkları bende çok severim ama yağlı bir cildim olduğu için hele bide havalar iyice ısınıp nemlendiği için krem allıklar pek uygun olmuyor bana ama make up for ever'ın toz allıklarınıda gayet başarılı bulmuştum geçmişte yaptırdığım bir makyaj uygulamasında :)
    Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yagli ciltlerde bazen akma sorunu oluyor bazen cnm,tesk ederim:)

      Sil