16 Ekim 2014 Perşembe

Maybelline new affiniton




 Maybelline'in affiniton serisinden bir çoğumuz çok memnunduk,gerek fondötenlerini gerek kapatıcılarını beğenerek kullanıyorduk.Özellikle ben kapatıcısından çok memnun kaldığım için oldukça yüksek fiyatlı göz altı kapatıcımı affiniton'un oldukça uygun fiyatlı olan kapatıcısıyla değiştirip ''pahalı olan her zaman en iyisi değildir'' sözünün ispatını yaşadım.Affiiton serisi şimdilerde raflarda ''yeni'' serisi olan new affiniton ile yerini aldı.Vitamin ve koruma ihtiva eden yeni bir içerik ama aynı etkinin biraz daha güçlüsüyle kendini yenileyip geldi.Affiniton serisinin en önemli özelliği ciltteki ton farklılıklarını eşitleyip daha homojen görünümlü pürüzsüz bir cilt hazırlamak.Bu konuda ciddi anlamda başarılı buluyorum.


Normalde cildim bu seride beıge tonuna tam uysada bu sefer dark beıge alarak cildimin bir iki ton koyusunu seçtim,ürünün vücut ısısıyla bir ton daha koyulaşacağını hesap ederek oldukça iyi bir kontür rengi elde etmiş oldum! :) Kontür için normalde sıkıştırılmış pudra türü ürünler kullanıyorum ama sıvı formlu ürünlerin kalıcılığı daha yüksek olduğundan affiniton'u kontür bölgelerine uygulayacağım.

Ambalajı küçük ve ince ağızlı olduğu için ürünü boş yere akıtmadan tam ihtiyaç duyulduğu kadar kullanmak kolay oluyor.Yapısı çok akışkan ve sıvı formlu olduğu için az miktarda alarak kullanıma başlanması daha iyi olur çünkü az miktarda olsa bile tüm yüze yetip artıyor.Ciltteki ton farklılıklarını düzenlemesi oldukça başarılı,kapatıcılık oranı ise orta üzerinde.Çok izli,lekeli,sivilceli bir cildi tam anlamıyla kapatması tabiiki zor ama hafif lekeli ve pürüzlü ciltlerde harikalar yaratacak bir performans sergiliyor.Ürünün içindeki E vitamini ve nemlendiriciler ile cildi kurutmadan,kuru cildi ise yatıştırarak ve hafif nemlendirerek iyi bir cilt hazırlıyor.Genel anlamda ben Maybelline new affiniton'u çok sedim .

4 yorum:

  1. Affinition fondöteni bende severek ve memnuniyetle kullanıyorum :) New affination ismiyle yenilendiğini bilmiyordum. Bilgilendirme için çok teşekkürler.

    Bende beklerim bloğuma http://gecesaclikizindunyasi.blogspot.com.tr/

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Çok severek kullanmıştım ben de. Fakat çok bereketli, çok zor bitirdim :) Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok uzun süre bitmiyor:)) Teşekkürler cnm:)

      Sil