20 Mayıs 2015 Çarşamba

Farmasi Dr.C.Tuna Aynı sefa yağlı el kremi


Farmasi kullan,tavsiye et,kazan mantığıyla çalışan Türk markalardan biri,aynı Oriflame ve Avon gibi.Markanın çok geniş bir ürün yelpazesi var ve bir çok ürünü kullanıcılar tarafından olumlu yorumlarla destekleniyor.Geçtiğimiz haftalarda markanın aynısefa yağlı cilt bakımı yine deneyenler tarafından çok sevilip,başarılı bulunmuştu.Markada ürününe çok güveniyor olmalıki ürünün reklamı oldukça fazla yapılıp çok yerde kremi duyduk.Şimdi ise aynı serinin el kremi blog'da.

Ürün ellerin klasik problemi olan kuruluk,yıpranma,leke ve çil sorunlarıyla savaşacağını vaadediyor.
Oldukça hafif yapılı ve çok hızlı emilen bir yapısı var.İlk kullanımdan beri ürünün hızlı emilmesini ve hiç yağlı his bırakmadan ellerimi nemli tutmasını çok sevdim.Hatta verdiği nemlilik hissi ellerimi bir kaç kez yıkadıktan sonrada hafiften devam ediyordu.




Ürün yoğun kıvamlı gibi görünsede aslında çok hafif bir yapısı var ve bu hafif yapıdan beklenmeyen bir performansla süper nemlendiriyor.Ellerinde kuruluk ve kuruluktan kaynaklanan yıpranma sorunu olanlar için oldukça güzel bir ürün.

Ürünün bir diğer vaadi olan leke ve çil görünümüyle savaşma konusunda ise pek bir yorumda bulunamayacağım çünkü böyle bir sorunum yok ancak aynısefa yağının bu gibi problemlerde kullanılan etkili bir ürün olduğunu duymuştum.Tabii bu konuda asıl yorumu bu sorunu yaşayanlar ürünü denedikten sonra vereceklerdir ancak genel anlamda bir el kreminden beklentilerimi fazlasıyla karşılayan bir ürün oldu.



11 yorum:

  1. bunu yaza ayırdım ben üzerini okuyunca yanık teni de nemlendirsin diye..

    YanıtlaSil
  2. aaa merak ettim ben de, denemek lazım ...

    YanıtlaSil
  3. Farmasinin satış alanı daha yaygın olsa keşke.
    Aklımda çok ürün var alınacak :)

    YanıtlaSil
  4. ben ilk defa duyuyorum bu ürünü :)

    YanıtlaSil
  5. El ve vücut kremlerine fazlaca düşkünüz ailecek. Bu kremi de çok merak ettim kuzum. Çevremde Farmasi satan birini bulursam denemek isterim. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynısefa kremi mucize bir bitki ve bu mucize ile tanışalı 8 sene oldu arkadaşlar birçok firma artık bu mucizeyi evlerimize ulaştırdı benimde evdeki eczane dolabımın ilk rafında yer alıyor. 4 Yaşındaki oğlum bile artık ne işe yardığını biliyor.Her evde mutlaka olmalı.

      http://www.hunclife.com/ayni-sefa-kremi/

      Sil
  6. Farmasi'nin en güzel ürünlerinden biri. Gece yatmadan önce gerekli temizlikten sonra çok etkili.

    YanıtlaSil
  7. Farmasi Aynı sefa yağı el kremi ellerde zamanla oluşan çillerin ve lekelerin giderilmesini,elde çatlak varsa ellerin yumuşamasını sağlar.

    YanıtlaSil
  8. Ben yardimci olurum seyhan tok farmasi lider 05053890376

    YanıtlaSil
  9. çok güzel bir blog hazırlamışsınız. Daha fazla farmasi ürünü paylaşırsınız umarım.

    YanıtlaSil
  10. Elinizesağlık bloğunuz harika başarılarınızı dilerim

    YanıtlaSil