26 Mayıs 2015 Salı

John Frieda 6 etkili ekstra güçlü serum



John Frieda saç  bakımında en etkili ve en sevdiğim markalardan biri.Uzun zamandır arada değişik markalara ait ürünler denesemde John Frieda ürünleride dolabın bir köşesinde mutlaka olur.Son zamanlarda John Frieda'nın 6 etkili ekstra güçlü serumunu denedim.

Şimdiye kadar markaya ait diğer serumlardan da oldukça memnun olmam sebebiyle bu serumdan ekstra olarak daha fazla ne alabilirimki diye düşündüm.Ürünün vaadettikleri arasında kuru ve cansız saçları nemlendirip daha hacimli hale getirmek,nemin sebep olduğu şekil bozukluklarını önlemek,kuruluğu gidermek,kabarmayı önlemek,elektriklenmenin önüne geçmek var.



Ürün bildiğimiz klasik saç serumu yapısında ve renksiz,neredeyse kokusuz bir yapıda.Oldukça kıvamlı olan serumdan pompasına bir kaç kez basarak gerek gördüğünüz kadar ürünü almak mümkün.Ben serumu nemli saçıma uygulayıp kendi halinde kurumaya bırakarak kullanıyorum.

Normalde serumsuz oldukça yıpranmış ve çatallaşmış saç uçlarımı kontrol altına alıp çatal görüntüsünü büyük oranda engelliyor.Saçın kuruluğu içinde oldukça yüksek bir etkisi var,saç kuruduktan sonrada gözle görülür derecede daha nemli ve canlı saçlar oluşturuyor.

Elektriklenme ve kabarma sorununu gözlemleme şansım pek olmadı çünkü saçlarım zaten ince telli ve elektriklenmiyor.Ürünün bir avantajı da saçlarda oldukça güzel bir parlaklık bırakması.Ortalama satış fiyatı satış noktasına göre değişmekle birlikte yaklaşık 40TL civarı,watsons ve gratislerde bulmak mümkün.



10 yorum:

  1. Saçlarım çok kuru olduğu için tam benlik bir ürün olabilir ;)

    YanıtlaSil
  2. John frieda urunlerini bende cok seviyorum parlaklik veren sprey deniztuzu etkili sprey ve onarici maskesi favorim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parlaklık veren spreyi benimde favorilerim arasinda:)

      Sil
  3. Ben nedense kullandığım hiç bir John Frieda ürününden istediğim performansı alamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik ürünler herkesin saç tipi farklı olduğundan farklı sonuçlar verebiliyor,jf sanki benim saçlarım için özel tasarlanmış bir marka.gibi bir çok ürünü çok iyi geliyor:)

      Sil
  4. Güle güle kullan canım, parlaklık vermesi güzel...bende de bu markanın parlaklık veren spreyi var gerçi hala deneyemedim ama umarım o da etkili olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sprey parlaklık açısından çok etkili cnm ama hem parlaklık hem yumuşatmak istersen bu serum super:)

      Sil
  5. Mrb kozmeti perisiyazınızı çok beğendim elinize sağlık.bu serumdan sipariş ettim gelicek.merak ettim termal koruyucu içeriyor diyorya bu koruma sadece saç kurutma makinedi içinmi yoksa güneçtende koruyormu ben güneşten koruması içinde almıştım çünkü diğer yağlar daha çok yıpratıyormuş.yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :)sadece kurutma makinesi değil,genüşin zararlı etkilerine karşıda koruyor diye hatırlıyorum ama yanlışta olabilir.markaya mail atıp danışırsanız daha doğru şekilde bilgilendirirler :)

      Sil