29 Mayıs 2015 Cuma

Klorane Mango yagı içeren durulanmayan saç bakım kremi


Klorane'in mango yağı içeren durulanmayan bakım kremi bildiğimiz saç serumlarından farklı olarak klasik kremsi bir yapıya sahip.Oldukça hafif ve su bazlı gibi olan yapısı kuru ve yıpranmış saçlara nemini geri kazandırmak,parlatıp canlandırmak ve elektriklenmeyi önlemeyi vaadediyor.

Mango yağı içeren üründe ilk başta yoğun bir mango kokusuyla karşılaşacağımı ummuştum ancak mango kokusundan ziyade daha yoğun olarak bitkisel içerikli bir koku aldım.Rahatsız edici bir koku olmadığı için çok önemsemedim.Ancak koku hassasiyeti olanlar için bir parça keskin gelebilir bu bitkisel koku.

Saçların üzerinde ince ve görünmeyen bir film tabakası oluşturarak saçı yıpratan dış etkenlere karşı koruyor.



Mango yağı içeren kremi,yıkanmış ve havluyla nemi alınmış saça uygulayabileceğiniz gibi kuru saçada uygulayabiliyorsunuz.Ben kuru saçıma uyguladığımda verdiği parlaklığın çok daha fazla olduğunu gözlemledim.Ancak ıslak saça uyguladığınızda saçın taranması çok daha kolay oluyor ve verdiği nemi saç daha iyi emiyor gibi hissettim.

Elektriklenme konusunda yorum yapamayacağım, saçlarımda elektriklenme sorunu yok.Ancak genel olarak verdiği parlaklık,yumuşaklık ve nem açısından beğendiğim bir ürün oldu.
Ortalama satış fiyatı 27-31 TL civarında.


4 yorum:

  1. ben de çok sevdim bunu saçıma hiç ağır gelmedi..

    YanıtlaSil
  2. Elektriklenme konusunda vaadi varsa hemen deneyeyim,zira yıkama sonrası fena halde elektriklenen saçlara sahibim :)

    YanıtlaSil
  3. Saç ürünleri denemeyi çok seviyorum, bunu da merak ettim şimdi.

    YanıtlaSil
  4. Özellikle boyalı saçlar için uygun mudur acaba? Paylaşım için teşekkürler bloğunuzu takip ediyorum ben de beklerim :)
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil