13 Mayıs 2015 Çarşamba

Zao organik makyaj



 ZAO markası Elit farma bünyesinde premium organik sertifikalı yeni bir marka.ZAO aktif organik maddeler ve bambu kökünden elde edilen silis ile zenginleştirilmiş ve %100 doğal formüllerle geliştirilmiş.

ZAO markasıyla ilgili ilk yazımda da belirttiğim gibi ZAO'nun ürünleriyle artık yatmadan önce makyaj temizlemenize gerek yok! ilk duyduğumda bende ''nasıl yanii'' demiştim ama ZAO'nun %100 doğal ve naturel içeriği sayesinde cildinizdeki fondöten yada allıkla uyumanızda hiçbir sakınca olmadığı gibi tam tersine ürünler cilde bakım yapıyor.Ben nevresim takımlarım boyanmasın diye makyajlı yatmayı tercih etmem ama arada bir cildimde ZAO ürünleri varsa ve çok yorgunsam o gece içi bir kaçamak yapabilirim hemde gayet gönül rahatlığıyla.



Bu gün ZAO'nun matte eye shadow serisinden 204 numaralı pudra pembe farı bizlerle.Farın ambalajınında bambudan ve doğal bir ambalaj olduğunu söyleyerek başlayayım.Bu arada refill çıkarılabilir şekilde tasarlanmış,ürün bitince yeni farı alıp aynı ambalajda muhafaza edebiliryosunuz.

Ürünün pigmentasyonu çok iyi,hatta far paletleriyle ünlü bir çok markanın farıyla pigmentasyon olarak bana göre yarışır seviyede.

Kalıcılığı orta üzeri,ilk sürüldüğü andaki rengi sabahtan öğleden sonraya dek aynı şekilde göz üzerinde ve yanakta görmek mümkünçBen pembenin tonunu çok sevdiğim için hem far hemde allık olarak kullandım.

Göz kapağı üzerinde akşama doğru hafif çizgilenme yaptı ama sorun etmedim,en iddialı farlarda bile aynı sorunu yaşıyoruz nasılsa.





Serinin diğer renkleride oldukça güzel,bendeki mat seriye ait bir renk olduğu için ayrıca sevdim.Makyajı doğal bir bitirişle tamamlamak için mat tonlar en sevdiklerim.Farlarda talk mineralleri yok,mat görünüm için organik pirinç tozu formüle ediliyor ürünler.

İsterseniz tekli ambalajlarda,dilersenizde ikili ambalajlarda satın almak mümkün.Ürünleri ve markayı daha yakından tanımak için buraya tıktık.



9 yorum:

  1. Çok ilgimi çekti. Özellikle bittikden sonra aynı ürünü alıb aynı kutuda kullanma özelliği olduğu yüzümü gülümsütti. Ne kadar da güzel. Böylece doğaya bile zarar vermemiş oluyolar. Firmayı takdir ettim. Ürünlerinin fiyatı ne kadar peki ? Ben siteye göz attım. Ama fiyat göremedim :(

    YanıtlaSil
  2. merak ettim, hemen incelemeye alıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. ay ambalaja bayıldım çok güzel

    YanıtlaSil
  4. Farın rengiyle aşk yaşıyorum şu an :) Hemen inceleyeyim sitelerini :) Çok teşekkürler sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  5. Organik olması zaten çok güzel ama asıl ambalaja takıldım ben.Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de teraccotta pudra bronzerını çok merak ediyorum, inşallah deneyebileceğim bir yer bulabilirim :)

    YanıtlaSil
  7. Böyle markalar daha çok olsa keşke...

    YanıtlaSil
  8. Ambalajını ben de çok sevdim, refill olması ayrıca güzel. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil