19 Şubat 2016 Cuma

DDF protective göz cevresi kremi



Ddf ' nin göz çevresi bakim ürünlerini çok beğeniyorum. Şimdiye kadar denedigim ve benim cildimde hemen olumlu yanıt veren marka ddf oldu.Daha önce markanın 'yoğun nemlendirici göz çevresi kremi'ni denemiş blog'da yer vermiştim. Bu aylarda güneş artık yavaş yavaş yüzünü göstermeye başlayacak ve cilt bakiminda daha çok güneş korumalı ürünlere yönelmek gerekecek.Gerci güneş korumasını yaz kış ayırt etmeden kullanmak lazım ama yazın ekstra önlemler gerekebilir, özellikle beyaz tenliyseniz.

Bu sebeple göz çevresi bakımımda da ayrıca güneş koruması olan bir ürün arıyordum ve Ddf'de bulmuş olamama ayrıca çok sevindim.Zaten beğendiğim ve cildime olumlu yönde etki eden ürünleri olan bir marka olduğu için hemen alıp denedim.


Geçen sefer Ddf ' nin yoğun nemlendrici göz çevresi kremini çok beğenince içinde güneş koruma faktörü de olan ama yapı ve etki bakimindan birbirine çok yakın protective kremi seçtim. Adından da anlaşıldığı üzere koruyucu özelliği yogun olan bir krem, spf 15 güneş koruması var.Zaten göz çevresinde daha yüksek spf oranları pek tavsiye edilmiyor.

Gunes korumasının yani sıra diğer ddf göz cevresi kreminde olduğu gibi yogun nem verme özelliği varki bu kremle en sevdiğim de bu oldu zaten.Göz çevrem oldukça kuru ve çizgilenmeye müsait.Kremin verdiği yoğun nem göz çevremde neredeyse tüm gün yeterli geliyor.Sabah kremi sürüp akşam hala göz çevremi nemli hissediyorum.Ancak yoğun nemlendiren diğer kremler gibi beyazlık bırakma yada çizgilere dolma ve yağlanma yapmama gibi özellikleri bence bu kremi diğer birçok muadilinden açık ara öne geçiriyor.



Kremi gözaltı torbalanması ve morluklarına karşı savaşma vaadi var ancak gözaltlarim sorunlu olmadığı için doğru bir yorumda bulunamıyorum.Kremin içeriği göz çevresini besleme ,nemlendirme ve güneş koruma konusunda oldukça sağlam.

Duzenli kullanimda göz çevresindeki kırışıklıkları önemli oranda azaltıyor. Ben ürünü eczaneden yaklaşık 170 tl civarına aldım ancak farklı internet sitelerinde ikili kofre halinde 160 tl fiyata bulmakta mümkün.



8 yorum:

  1. Bir göz altı serumu kullanmıştım çok iyiydi ama oldukça da pahalı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birçok ürünü çok başarılı ddf nin ama evet ne yazikki fiyatlar biraz yuksek:/

      Sil
  2. DDF ürünleri iyidir, morluklar için en iyisi DDF Erase eye gel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan ihtiyacım yok ama olursa diye aklımda tutuyorum tesekkurler😊

      Sil
  3. İkili kofrelerin tarihimi yakın ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde aklıma o geldi canim çünkü internette ikili kofre yi 160 tl ye görünce benmi çok pahalı aldım diye düşündüm ama satış fiyatı zaten ortalama 160-175 arası.ya tarihi yakın yada kampanya bilemiyorum

      Sil
  4. DDF göz kremini kullanmadım ancak temizleyici jel ile yüz kreminden çok memnun kalmıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende genel olarak ddf ürünlerini çok beğeniyorum cnm

      Sil