6 Şubat 2016 Cumartesi

Yves rocher rose hale

                                             

Yves rocher'ın rujlarını çok beğeniyorum,gerek yapıları gerek kalıcılıkları ve renk skalasındaki çeşitlilik sayesinde her zaman favorilerimden oluyor.Rose hale ise son zamanlarda en sevdiğim ve sık sık kullandığım renklerin başında geliyor.

Ben nude tonlarını,nude tonlarına yakın renkleri çok seviyorum.Genelde her tonda göz makyajıyla uyum yakalayan bu renkler bence makyaj çantasında mutlaka bulunması gereken joker ürünlerden.
Benimde yaklaşık 10 farklı nude tonda rujum vardır sanıyorum.Benimkisi biraz abartı ama bence herkesin makyaj çantasında bir kaç farklı tonda nude ruj olmalı diye düşünüyorum.


                                             


Rose hale içinde çok hafif kiremit rengi olan kahve alttonlu bir nude,yani nude tonun bir parça renklendirilmiş halide diyebiliriz.Yumuşacık,kaygan yapısıyla sürülmesi çok kolay ve keyifli.Dudaklarımda kuruluk ve pullanma varken kullanmış olmama rağmen pul pul durmayıp dudaklarımı yumuşattı bile diyebilirim.

İçindeki nemlendirici yapısı sayesinde dudaklarda kuruluk varkende kullanıp hafiften tedavi bile ediyor.Bu yüzden dudakların en çok kuruduğu kış aylarında kullanıldığında bile güzel sonuç almak mümkün.

                                          

Kalıcılığı orta ve üzeri boyutta,bence bir ruj için yeterli bir süre zaten gün boyu dudakta kalan ruj pek görmedim.Malum birşeyler yiyip içildiği için ruj kenarlardan mutlaka silinmeye başlıyor.Hafif klasik eski rujları anımsatan bir kokusu var ,bana rahatsız edici gelmedi.

Alttaki fotoğrafta rujun benim dudağımda nasıl göründüğünü görebilirsiniz.Benim dudağım oldukça koyu tonlu olduğundan nude rujlar yarı şefaf yapıdaysa opak bir renk oluşmuyor ancak rose hale tek sürülmede bile opaklığı yakalayan yoğun pigmentli bir yapıda.
Sizin sevdiğiniz nude renkler neler?


                                          

9 yorum:

  1. çok hoş bir renkmiş canım :)

    YanıtlaSil
  2. Dudak da hoş duruyormuş cidden :)

    YanıtlaSil
  3. Nude renkler benimde favorim. sana da çok yakışmış canım ;)

    YanıtlaSil
  4. Son derece güzel bir renk sanada çok yakışmış canım:))

    YanıtlaSil
  5. Bu ara bu ton çok hoş geliyor gözüme :) ayrıca çok yakışmış
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil