1 Nisan 2016 Cuma

Kiko 3D instant volume gloss




Kiko'nun Türkiye'ye gelmesiyle birlikte birçok blog'da gerekse instagram'da Kiko alışverişlerini görmeye başladık.Bu arada hazır instagram demişken beni instagram'dan takip etmek isteyenler için kullanıcı adım:kozmetik perisi.Açıkçası alışverişleri görünce diğer ürünlere de merakım artıyor.Henüz yurtdışından getirttiğim Kiko ürünlerini denemeyi bitirmediğim için açılan mağazayı ziyaret etmedim.

Bugün blog'da Kiko'nun 3D İnstant volume serisinden nefis bir pembe renkli gloss bizlerle olacak.







Şu sıralar pembe ve tonlarına bayılıyorum ve sık sık makyajımda kullanıyorum ama bu gloss'un tonu o kadar hoşuma gitti ki elimden düşürmez oldum.Gloss dudakları daha dolgun gösteren bir yapıda.Sürdükten sonra bariz derecede bu dolgunluk farkediliyor.Boyut olarak oldukça büyük-uzun ve evladiyelik diyeceğim cinsten.Her gün kullanılsa bile uzun süre gider diye düşünüyorum.

Klasik sünger uçlu yapıda ve sürülmesi oldukça basit, herhangi bir sorun çıkarmıyor.Yarı şeffaf ve dudakları alttan hafifçe belli ediyor,bu açıdan da hoşuma gitti çünkü badana gibi duran gloss'lardan pek hoşlanmıyorum.

Kalıcılık yönünden bakacak olursak herhangi bir gloss dudaklarınızda ne kadar duruyorsa onun kadar diyebilirim.Zaten gloss'lardan kalıcılık anlamında ruj kadar ciddi bir performans beklemek hata olur.Sık sık tazeleme ihtiyacı duyuluyor bu sebeple ama bence çok büyük bir sorun değil.






Gloss'u ilk denediğimde dudaklarımda pullanma ve çatlaklar vardı,sürdükten sonra ise bu pullanma büyük oranda azaldı.
Bence bu gloss dudaklara çok iyi bir nem veriyor,sanki lip balm kullanmışım gibi oldu.Çok sevdiğim ve bu aralar sık sık kullandığım bir gloss,siz 3D instant volume gloss'ları denedinizmi?

16 yorum:

  1. Gloss çok sevmesem de dudakları nemlendirmiş olması ilgimi çekti açıkçası. Aklımda olsun :) Rengi de pek şekermiş ayrıca, güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Gloss ların verdiği parlaklığı çok seviyorum bu yüzden vazgecilmezim:)evet evet ciddi anlamda nem verdi,teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Ya o zaman en kısa sürede Ankara'da mağaza açması dileğiyle :) merak ettim verdiği dolgunluğu

    YanıtlaSil
  3. daha hiç kiko denemedim ama yolum düşünce mağazaya gidip incelemek istiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence deneyince seveceğim çok ürünü var canim özellikle ojelerini begenecegini dusunuyorum:)

      Sil
  4. Denemedim ama çok merak ettim nemlendirme oranı falan da iyi demişsin <3 yapı yapış his oluyor mu? O hissi veren glossları sevmiyorum ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir miktar oluyor canim ama o her gloss'ta olduğu için pek sorun etmedim ben:)

      Sil
  5. Ah kiko ya gidemeyen bir ben mi kaldim 😅 hemen gidip bir ton şey almaliyim. Paylasimindaki gloss un renginede bayildim canim gercekten gule gule kullan ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende rengine vuruldum zaten canim,teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Rengi ne kadar güzelmiş kuzum, sana da çok yakışmıştır bu renk eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canim,bende pembe sevdiğim için bayildim rengine:)

      Sil
  7. Birkaç yıl öncesine kadar gloss kullanabilirken şimdi çok azını taşıyabilir oldum.Kiko'nun gloss ambalajında kalıcı rujlarını görmüştüm.Birde onları denemeli...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben senelerde beri Gloss ' lardan vazgecemiyorum canın tabii rüzgarlı havada açık saçla yanağıma yapısma durumu kötü oluyor ama verdiği o parlaklik bence çok güzel, evet denemek lazim aklimda;)

      Sil
  8. Bu renk diyorum ama çok güzel ki :)) pembe renk çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  9. Rengi nasıl güzel öyle bayldııımmm:)

    YanıtlaSil