28 Nisan 2016 Perşembe

Organix biotin&collagen şampuan



Herkese merhaba!Bugün blog'da Organix ' in saçların daha hızlı uzamasına yardım ederken besleyip,dolgunlaştıran biotin&collagen şampuan'ı bizlerle olacak.

Organix ürünlerini gerek temiz içerikli olmaları gerekse saçlarıma olan güzel etkileriyle çok seviyorum.





Biotin&collagen serisi içindeki biotin 'le saçların daha sağlıklı ve hızlı uzamasını sağlıyor.Collagen ise yıpranmış saç tellerini onarıp daha güzel ve dolgun görünümü  sağlıyor.

Üründe sülfat olmadığı için brezilya fönü yaptırmış olanlarında rahatlıkla kullanabileceği bu şampuan diğer saç uzatma vaadinde bulunan şampuanlar gibi saçları sertleştirmiyor.Saçımı durulanma aşamasında bile hissettiğim farkedilir  bir yumuşaklık oluyor.

Daha öncede aynı ürünü kullanıp çok memnun kalmıştım bu yüzden ihtiyaç duyduğumda hiç tereddütsüz Organix alırım.Saçları hızlı uzatma konusuna gelirsek bu vaadi gerçekten de doğru. Saçım normalde  ayda 3cm uzuyorsa bu şampuanı kullandığım dönem belki 5cm uzuyordur tabii bunlar tahmini rakamlar ama kullanmaya başlayınca zaten normalden hızlı bir uzama olduğunu bariz farkediyorsunuz.





Ben şampuanı aynı serinin bakım yağıyla birlikte aldım .Ürünleri seri halinde kullanınca çok daha etkili oluyor.Bakım yağı ise saçlarımı ciddi anlamda yumuşatıp bildiğin fönlüymüş gibi görünmesini sağlıyor.Dolgunlaştırma etkisi ise oldukca yüksek.Saça ağırlık vermiyor bu açıdan da çok güzel.
Buldumalayım.com dan şampuanı 42 tl,bakım yağını 43 tl civarına aldım. Gratis teki indirim dönemlerinde genelde bu seri en çabuk tükenenlerden olduğu için son indirimlerde hiç denk gelmedim bu yüzden kozmetik alışverişim sırasında aldım.Siz organix ürünlerini denedinizmi?

8 yorum:

  1. Organix şampuanlara ben de bu seri ile başladım ve çok memnun kaldım. O günden beri neredeyse 5 çeşidini denedim. Başka bir markayı kullanmayı asla düşünmüyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Ben hiç Organix ürünü denemedim. Arada bakım yağlarını incelesem de nedense bir türlü almak kısmet olmadı :))

    YanıtlaSil
  3. Organix çok sevdiğim bir marka ama hızlı saç uzatıyorsa uzak durmam gerek. Beyazlarım 1 senede çoğaldı :(

    YanıtlaSil
  4. Organix'in tüm şampuanlarını seviyorum, ve bence de saçı normalden daha hızlı uzatıyor bu ürünler :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. ben de mavi olanı kullanıyorum bir de coconut serisini denemek istiyorum..

    YanıtlaSil
  6. Gratis'in indirim günlerin de nedense ben hiçbir şey bulamıyorum genel de raflar bomboş oluyor :(( bu arada şampuanı ilk kez duydum sayeniz de bende öğrenmiş oldum :)

    YanıtlaSil
  7. Bİr türlü deneyemedim organix ürünlerini sıra gelmedi henüz. Ama hep aklımda :) Sizi memnun etmesine sevindim^^

    YanıtlaSil
  8. Bu şampuanı ben de almıştım hala deneyemedim ama olumlu yorumları okudukça merakım da artıyor!

    YanıtlaSil