23 Temmuz 2016 Cumartesi

Loccitane saf she yağı kremi




Merhabalar.Bu gün blog'da çok sevdiğim markalardan biri olan L'occitane, saf Shèa yağı kremi ile bizlerle.Cildi kuru olan yada dönemsel olarak kuruyan'ların en büyük sorunudur çatlamış eller,dudaklar.Bende dönem dönem bu sorunu yaşıyorum daha doğrusu yaşıyordum.

Shea yağı ile tanışınca bu çatlaklara ve cildimdeki diğer kuruluklara çok iyi geldiğini ve kurulukla birlikte çatlamış deriyi de çok hızlı onardığını gördüm.Bu yüzden Shèa yağı içeren ürünleri bittikçe almaya başladım.Şuan piyasada Shèa yağı içeren oldukça güzel ürünler var ama L'occitane saf Shèa yağı'nın yeri bence başka.






Ürünün içeriği saf Shèa yağı olduğu için çok yoğun bir yapısı var.Bildiğimiz yağ bazlı kremler gibi olacağını düşünüyordum ama donuk ve ambalajdan bir parça parmağımla kremi aldığımda katı halde durduğunu gördüm.Ürünü cildime yedirip dağıttığımda hızlı emiliyor ama arkasında hafifçe yağlı bir his bırakıyor.

Açıkçası bu yağlı his başka bir krem de olsa hiç hoşlanmazdım ama bu ürünün krem değil saf shea yağı olduğunu göz önünde bulundurunca çok normal bir durum olarak karşıladım.150 ml'lik ambalajında satılıyor ve üründen küçük miktarlarda alıp kullanmak yerli olduğu için 150 ml oldukça uzun süre kullanılıyor.






Çok kuru ve çatlamış dudaklarıma ,ellerime, topuk ve dirseklerime hatta kışın çok kurduğu için tüm vücuduma kullanıyorum.Kuruluğu ve çatlakları anında onaran nadide ürünlerden olduğu için benim baş tacı ettiğim ve bittikçe alınacaklar listeme eklediğim ürünlerden biri oldu.

12 yorum:

  1. Bu tarz ürünleri seviyorum çatlayan dudaklarıma özellikle çok iyi geliyor teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dudaklarım için bende kullanıyorum ve gerçekten çok etkili:)

      Sil
  2. ürünlerine bayıldığım bir marka, bu kremi de denemek isterim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Ben kucuk boyunu almistim dudaklarimda kullanmak icin, kisin isime en cok yarayan urunlerden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük boyu olduğunu bilmiyordum bende bakayım,kışın çantama atarım :)

      Sil
  4. Ben de Cyrene'in saf shea yağını ellerime kullanıyorum. Ellerimde ki rahatsızlık nedeniyle yoğun nem veren ve zarar vermeyecek ürünler kullanmam gerekiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. she yağının faydaları gerçekten gözle görülür derecede,cyrene'inkini denemedim ama merak ettim şimdi bir ara bakacağım:)

      Sil
  5. tırnak ve yatarken dudakta böyle yoğun ürünler kullanmayı seviyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tırnak etlerine de çok iyi geliyor,özellikle manikürden önce:)

      Sil
  6. Ben birtek bunları kullanmayı beceremiyorum...

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir ürüne benziyor.Kışa doğru bende bir göz atayım...

    YanıtlaSil