12 Ağustos 2016 Cuma

Bepanthol vücut losyonu




Bepanthol yıllardır nemlendirmesi ve ciltteki yanık, kızarıklık ve tahriş gibi sorunlar tedavi etmesi ile meşhur olan harika bir marka.Ben vücut losyonu olarak evde mutlaka bir tane bulunduruyorum.
Vücut losyonu alırken en çok iyi nemlendirmesine sonra ise güzel kokmasına önem veriyorum ve parfümü losyonlarini tabiiki vazgeçilmezim .

Bepanthol ise harika nemlendiriyor ve kendine has hafif bir kokusu var ama tabiiki alıştığımız parfümlü losyonlar gibi değil ancak rahatsız edici bir kokuda değil.





Nemlendirmesi piyasadaki en iyi losyonlarla yarışır, kışın soğuktan kuruyup pul pul dökülen cildimi hızla onarıp yumuşatırken yazın güneşten tahriş olmuş cildimi toparlayıp çok iyi nem veriyor.
Bu kadar iyi nem veren bir losyon  hiçbir şekilde yağlı his bırakmıyor.Zaten su bazlı ve çok hafif formüllü bir losyon.

İçeriğindeki provitamin B5 ile cildin derinliklerine nüfuz edip çok güzel nemlendiriyor.





Bepantholu sadece cildimi nemlendirmesi için kullanmıyorum tabiiki o kadar güzel ve çok fonksiyonlu bir losyonki ciltteki her türlü tahriş durumunda ve yanıklarda da tedaviyi hızlandırıyor.

Özellikle epilasyon dan sonra hassaslaşan ciltlere çok iyi geliyor.Bazen bebeğim içinde banyodan sonra kullanıyorum.Bepanthol losyonu eczanelerden temin edebilirsiniz.

21 yorum:

  1. benimde çok sevdiğim bir marka ve ürün bu ... deniz sonrası güneşten kuruyan cildime severek kullanıyorum. bu güzel paylaşım için çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle benim de yıllardır kullandığım bir marka, çok memnunum. Özellikle tatilde yanımdan ayırmıyorum yüz kızarmasına ve sızlamasına çok iyi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatil cantamdan bende eksik etmem hem bize hem bebeğime kullanıyorum:)

      Sil
  3. Bepanthol vücut losyonuna daha önce bakmamıştım normalde diğer kremlerini de severek kullanıyorum :) Buna da bakacağım mutlu günler :))

    YanıtlaSil
  4. Annem hiçbir nemlendirici bulamazsa eczaneden bunu alır. Ben de çok haifif bukurum ara ara ben de kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynı şekilde yüzüm için bile tupte olanını kullanıyorum zaman zaman canim:)

      Sil
    2. Bende aynı şekilde yüzüm için bile tupte olanını kullanıyorum zaman zaman canim:)

      Sil
  5. Bu ürün hep bana çok ilacımsı gelir, o yüzden itiraf etmeliyim ki hiç kullanmadım. ama bu kadar memnunsan şans verebilirim ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eczane ürünü olduğu için belkide öyle geliyordur siricim:)tavsiye ederim özellikle bebisin gelince pişik kremi çok işine yarar diye düşünüyorum:)

      Sil
  6. bunu kullanmadım ama kremlerinden çok memnunum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kremlerin çok iyi iremcim ben tüm seriyi kullanıyorum diyebilirim:)

      Sil
  7. Bepanthen kremlerin tek sıkıntısı likit parafin içeriyor olması. Bu yüzden zaten güzel yumuşatıyor; ama ben bu maddeyi rahat kullanamıyorum. Ama acil durumlarda kurtarıcı olduğu kesin! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen temiz içerikli ürün bulmak gerçekten zor hale geldi ama bepantholu çok sevdiğim için kullanıyorum cnm cilde cok iyi geliyor

      Sil
  8. Çok severim ben de kuzum, güneş sonrası olarak da çok işe yarıyor.

    YanıtlaSil
  9. Benim yüzüm kuru. Bunu uygulaya bilirmiyim? Aşiri derecede kuru hemde(( Makiyajdan önce bunu süre bilirmiyim?

    YanıtlaSil
  10. Benim yüzüm kuru, bunu uygulaya bilirmiyim makiyajdan önce?

    YanıtlaSil